GTX 1080Ti için 2K vs. 4K?

The Poine

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar .Siz hangi çözünürlüğü tercih ederdiniz?
2K olarak: XG2703-GS, 4K:pG27AQ düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4K daha mantıklı duruyor belki 1-2 yıl sonra satıp yeni gelecek high-end kartı almak istersiniz o zaman 4K nın hakkını tam verebilirsiniz. Ama kişisel görüşüm 60-70FPS oynamak yerine ben bir alt çözünürlükte 144 oynamayı bundan sonra tercih ederim akıcılık çok farklı bir zevk kullanmadan anlamak zor tabi şu an bunu. 1080P 144 Hz kullanıyorum çok farklı bir keyif.

Oynayacağınız oyuna bağlı. Hikaye tabanlı oyunlar ise 4K 60Hz pek önerilmiyor ama yine idare eder. Sonuç olarak 60 FPS üstünde alamazsınız güzel oyunları GTA V gibi falan ama diğer çeşit oyunlarda önereceğim 2K 144Hz'dir. Ben de açtım bir tane konu bununla ilgili çoğu kişi 2K 144Hz'i önerdi LoL, PUBG, Fortnite gibi oyunlar için tabi bu dediklerim. Ben hikaye tabanlı 60 Hz'i geçmeyecek oyunlar oynuyorup hep diyorsan 4K daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz elveriyorsa ekran kartınız hangisi olursa olsun 4K almanızı tavsiye ederim. Ben bütçeden kısmak zorunda kaldığım için 2K 60hz monitörü 1571₺'ye aldım. Pişman da değilim. Tamamen size bağlı.

CS GO, LoL gibi akıcılığın daha önemli olduğu e-spor tarzı oyunlar oynuyorsan 2K 144 Hz alın ama tek kişilik ve güzel grafikli oyunları daha fazla oynuyorsanız 4K 60 Hz bir monitör alabilirsiniz. Şahsen 4K monitörde oyun oynamış biri olarak, 4K tercih ederdim. 1080 Ti 4K 60 Hz için ideal kart ve gerçekten kaliteli oyunlarda 4K çok iyi oluyor.

GTX 1080 için 2K,

GTX 1080 Ti için 4K kullanırdım.
Ben de hala 1080P kullanıyorum 1080 Ti'da. Yüksek FPS almak ayrı bir zevk.
Konuya gelecek olursak. Ben 2K alırdım çünkü 4K yeni çıkacak oyunlarda bence 60 FPS falan verir. Benim için 100 FPS üstü önemli. Dediğim gibi zevk.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı