GTX 1650- R3 3100 sistemle 400W PSU kullanılır mı?

YaseRR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma başka kullanılmayan bir Power taktım 500W Hadron marka fakat Steam PUBG gibi oyunlara girince yani yük binince acayip bir cızırtı geliyor ilkte rahatsız oldum. Fakat şimdi alıştım. Eski Power'im duruyor. O 400W Everest o sorunsuz çok iyi çalışıyor. Sizce 400W olan Power'i geri takmalı mıyım? Bir de ekran. Kartım GTX 1650 işlemcim Ryzen 3 3100 rahatlıkla karsilar mi? Çünkü kasaya birkaç tane fan ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarıma başka kullanılmayan bir Power taktım 500W Hadron marka fakat Steam PUBG gibi oyunlara girince yani yük binince acayip bir cızırtı geliyor ilkte rahatsız oldum. Fakat şimdi alıştım. Eski Power'im duruyor. O 400W Everest o sorunsuz çok iyi çalışıyor. Sizce 400W olan Power'i geri takmalı mıyım? Bir de ekran. Kartım GTX 1650 işlemcim Ryzen 3 3100 rahatlıkla karsilar mi? Çünkü kasaya birkaç tane fan ekledim.

Kullanılır. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

400W yeterde PSU kaliteli değil.

400W kaliteli PSU var mı ki hocam?

Kullanılır. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

400W kaliteli PSU var mı ki hocam?

Evet çok seçenek yok ama daha iyisi vardır diye düşünüyorum.

Şu anda elimde sadece o iki tane var ama 500W olan sorun çıkarır mı diye düşünüyorum çünkü 400W olan gayet güzel sessiz çalışıyordu. Everest Hadron'dan daha iyidir diye düşünüyorum sizce?

Evet çok seçenek yok ama daha iyisi vardır diye düşünüyorum.

Hocam en basitinden Aerocool'un 400W 80+Plus güç kaynağı var 1200TL'den başlıyor, bu parayı buna baymak ne kadar mantıklı tartışılır. Onun yerine akım koruyucu falan alınıp kullanılabilir.

Şu anda elimde sadece o iki tane var ama 500W olan sorun çıkarır mı diye düşünüyorum çünkü 400W olan gayet güzel sessiz çalışıyordu. Everest Hadron'dan daha iyidir diye düşünüyorum sizce?

Çok bir farkı yok ikisi de fazla kaliteli markalar değil. Eğer yeni PSU alacak bütçe yoksa 400W olanı kullanabilirsiniz yeterli olacağını düşünüyorum.
Eğer bütçe varsa bu ikisini de satıp üstüne biraz para ekleyerek sıfır kaliteli bir şey alın 500W'lık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı