GTX 1650 sistem GTA 5 oynarken %95 RAM kullanımı

Daha fazla  
Merhabalar, GTA 5 oynarken %95 RAM kullanımı seviyelerine ulaşıyorum, arka planda kullanılan uygulama yok. 4 GB RAM ile oynayan var neden bu kadar zorluyor?
Ya da %95, %98 RAM kullanımının zararı var mıdır RAM yanar mı? (diğer konularda istediğim cevabı alamadım grafikler normal ayarlarda daha düşüğe alınmıyor 60 FPS sabit oynuyorum. Kullanımı düşürmenin yolu var mıdır?

Sistem özelliklerim;

GTX 1650 ekran kartı.
XPG 8 GB 3000MHz RAM.
Gigabyte A320M S2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, GTA 5 oynarken %95 RAM kullanımı seviyelerine ulaşıyorum, arka planda kullanılan uygulama yok. 4 GB RAM ile oynayan var neden bu kadar zorluyor?
Ya da %95, %98 RAM kullanımının zararı var mıdır RAM yanar mı? (diğer konularda istediğim cevabı alamadım grafikler normal ayarlarda daha düşüğe alınmıyor 60 FPS sabit oynuyorum. Kullanımı düşürmenin yolu var mıdır?

Sistem özelliklerim;

GTX 1650 ekran kartı.
XPG 8 GB 3000MHz RAM.
Gigabyte A320M S2H.

Gayet normal. Sizin 16 GB RAM yapmanız lazım.

Aynen yapacağım yakın zamanda, ama anlamadığım 4 GB RAM'la oynuyor arkadaşım ilginç.

Bilemiyorum.

Arama kutucuğa hizmetler yazın ardından:
Windows Update.
SysMain.
Windows Search.
Faks.
Telefon gibi hizmetleri önce durdurup daha sonra devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatıp tam kullanımı tekrardan kontrol ediniz.

Arama kutucuğa hizmetler yazın ardından:
Windows Update.
SysMain.
Windows Search.
Faks.
Telefon gibi hizmetleri önce durdurup daha sonra devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatıp tam kullanımı tekrardan kontrol ediniz.

Dediklerinin hepsi elle başlatmada , yani devre dışı.

Değerler.png

Değerlerim bu şekilde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı