Arkadaşlar selam. 1650, i5 10300H, 8 GB RAM'li laptopta GTA medium ayarlarda kaç FPS alırım?
knk şey diycem.Oyunun online modu sarıyo mu?Hile falan çok var mı?Bi de online de neler yapılıyo?öyle boş boş geziyoz muBen GTX 1650 i7 10750H 16 GB RAM'li bir laptop kullanıyorum. Very High ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum oyunu.
Kanka şey diyeceğim. Oyunun Online modu sarıyor mu? Hile falan çok var mı? Bir de Online de neler yapılıyor? Öyle boş boş geziyoruz mu?
Kanka şey diyeceğim. Oyunun Online modu sarıyor mu? Hile falan çok var mı? Bir de Online de neler yapılıyor? Öyle boş boş geziyoruz mu?
Arkadaşın varsa playlist falan bayağı sarar. Online hile dolu. Ya bir hile gelip seni öldürür ya da sana sürekli mesaj atar rahat vermez. Özel bir sunucu açarak oynayabilirsin. Heistler vs. de sarıyor.knk şey diycem.Oyunun online modu sarıyo mu?Hile falan çok var mı?Bi de online de neler yapılıyo?öyle boş boş geziyoz mu
Ben full ayarlarda 70 fps alıyorum medium ayarlarda 110 falan.Arkadaşlar selam. 1650, i5 10300H, 8 GB RAM'li laptopta GTA medium ayarlarda kaç FPS alırım?
Ben Full ayarlarda 70 FPS alıyorum medium ayarlarda 110 falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.