GTX 1650 sistem GTA 5'te kaç FPS verir?

Arkadaşlar selam. 1650, i5 10300H, 8 GB RAM'li laptopta GTA medium ayarlarda kaç FPS alırım?

Daha 2 gün önce kuzenim bahsettiğin bileşenlerin tamı tamına aynılarına sahip olan Acer Aspire bir laptop aldı. Kendisi bir oyunun grafik ayarlarına asla bakmıyor öyle bir alışkanlığı var ve direk GTA 5 yükledi bilgisayara. Yani tahminimce medium ayarlarda oynuyordur. Hikaye modunda genel olarak 75-100 FPS arası takılıyor laptop. Çok nadiren 70 FPS'ye yüzyılda birkaç kez olabilecek sıklıkta da 65 FPS'ye düşüyor. Bunun sebebi de yaz ayı sıcaklıklar yüksek falan diyedir.

Kanka şey diyeceğim. Oyunun Online modu sarıyor mu? Hile falan çok var mı? Bir de Online de neler yapılıyor? Öyle boş boş geziyoruz mu?

Kanka Online fena sarıyor öncelikle paran var ilk başladığında 1M para ile başlıyon oyun başta sana bedava arabalar sunuyor şirket ev ve garaj sunuyor bunker sunuyor. Bunker da görev yapıp mal çalıyosun sonra onlar paraya dönüşüyor satıyosun falan. Araba alıp modifiye edebiliyon silahlar falan var değişik değişik. Hile aşırı değil ama güzel miktarda var öncelikle sunucuya durmadan birileri girip hile reklamı yapıyor zaten. Aslında lafımı geri alıyorum neredeyse normal oyuncu sayısı kadar bile hile olabilir. Ama bu hilelerin yüzde 99'u hiçbir şey yapmıyor reklam metni spamlıyor chate ve gidiyor bazı terbiyesizler var durmadan öldürüyorlar hile ile. Sonuç olarak felaket sarıyor Online.

Kanka şey diyeceğim. Oyunun Online modu sarıyor mu? Hile falan çok var mı? Bir de Online de neler yapılıyor? Öyle boş boş geziyoruz mu?

Bence agalarla araba sürüp görev yapabilmek bile GTA'yı almaya yetecek bir sebep.

knk şey diycem.Oyunun online modu sarıyo mu?Hile falan çok var mı?Bi de online de neler yapılıyo?öyle boş boş geziyoz mu
Arkadaşın varsa playlist falan bayağı sarar. Online hile dolu. Ya bir hile gelip seni öldürür ya da sana sürekli mesaj atar rahat vermez. Özel bir sunucu açarak oynayabilirsin. Heistler vs. de sarıyor.

Ben Full ayarlarda 70 FPS alıyorum medium ayarlarda 110 falan.

Ya benim kuzenim vatandan aldı PC'yi. Terbiyesizler BIOS'a şifre koymuş BIOS'a giremiyorum. Girsem XMP'yi etkinleştiricem sisteme ayar çekeceğim normal haline getireceğim ama yapamıyorum. PC'si bütün oyunlarda hem GTX 1650'yi hem de Intel UHD 620'yi kullanıyor doğal olarak FPS az oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı