GTX 1650 Sistem Toplama

Biraz daha para ekleyip o işlemci yerine Ryzen 5 2060 al.
Alamam diyorsan 1600 al bu devirde Intel önermem.
4-8 çekirdek Intel.
2060 6-12.
(Anakartıda B450M S2H tercih et AMD alacaksan)
Core i3 10100 fena işlemci değil 4 çekirdek 8 sanal işlemci, AMD'nin r3 serisindeki işlemciler ile aynı yani. Frekans olarak da Core i5 9400'den daha iyi. Bütçe dostu oyuna yönelik sistemler için gayet ideal.

Parçaları ayrı ayrı sitelerden alacağım için parçaların yanında gelenlerin dışında ek olarak almam gereken herhangi bir şey yok mu? Bileşenleri evde kendim birleştireceğim.

Bir sorun olmaz sanırsam. Bir tornavida işinizi görür. İlk deneyiminizse aceleye getirmeyin yavaş yavaş eğitim alarak halledin.

Fanboyluk yapmaya gerek yok bende AMD'yi seviyorum ama Intel'in başarılı işlemcileri var kötü düşüncelere kapılmayın.

Evet zaten video ile birlikte yürütmeyi planlıyorum umarım üstesinden gelebilirim :D
Hocam şunu ekleyeyim işlemci, RAM ve işlemci soğutucusunu monte ederken anakartın altına bir sünger yerleştirin.
Anlayamadım A320M'mi alsın? gereksiz. neden daha iyi bir anakart alsın?
3600 ile B450 kullanıyorlar. 2600 için çok uygun. Ya da 1600 bence.
Ben çipset ile ilgili sorun var demedim VRM soğutması ve güç beslemeleri için dedim. Ayrıca o işlemci 2060 değil 2600.

Sıfırdan bilgisayar toplamak ve bileşenlerin doğru çalışması için gereken tüm araçlar (alınması gereken kablolar vs.) nelerdir? Ana bileşenler (işlemci, ekran kartı vs.) hariç.

Toplamayı düşündüğüm sistem:

Bütçe ne kadardı ve şunu unutmayın ki ramlerin frekansından tam randıman alamayacaksınız, anakart kaldırmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı