GTX 1650 Super mi? RX 5500XT mi?

Benzer fiyatlara satılıyorsa Gtx 1650s hem düşük güç tüketimi ve sıcaklık hem de yazılım desteği olarak bir tık daha caziptir. Ama marka-model durumunu da göz önünde bulundurun. Soğutma performansı ve dayanıklılığı etkileyecektir.

Güzel bir kart, kullanmayan herkes yorum yapmış gerçi. Zaten almışsın hem 5500 XT Navi 14 yongasını kullanıyor 5700 vs 5700 XT gibi Navi 10 yongasını değil. Bu yüzden yazılım sorunu yaşamıyor bu model pek. Recep Baltaş kendisi de söylemişti 5500 XT en sorunsuz model diye.

Güç tüketimi düşük, performansı iyi bir kart. 4 GB modeli 1650S, 8 GB modeli ise 1660/RX 590 ile aynı seviyede.

@Etzel_13 66 derece 85w civarı güç tüketimiyle kullanıyorum 5500 XT 8 GB'ı Borderlands 3'de bu da videom.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle 1650S hiçbir sorun yaşamazsın AMD'de ben çok yaşıyorum. Performans olsun, kullanımı olsun, yazılımı olsun.
Edit: Her AMD ekran kartından bahsetmedim belirli modellerden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı