Kastor
Hectopat
Neden ki AMD de güzel ekran kartları üretiyor. İlla NVIDIA alacağım diye parasını çöpe atan bir sürü insan var yapmayın böyle.Hocam ekran kartında Nvidia varken AMD almam o yüzden bence GTX1650S.
Neden ki AMD de güzel ekran kartları üretiyor. İlla NVIDIA alacağım diye parasını çöpe atan bir sürü insan var yapmayın böyle.Hocam ekran kartında Nvidia varken AMD almam o yüzden bence GTX1650S.
Attığım karşılaştırma videosunda -ve gerçekte de- olduğu gibi: GTX 1650S, RX 570'in -senin tabirinle- 15 FPS fark ile daha güçlüRX570 daha güçlü 1650S,den 15 FPS fark ile.
Dostum lütfen RX 570'in GTX 1650S'yi geçtiği bir video gösterir misin?RX570 daha güçlü 1650S,den 15 FPS fark ile.
Neden ki AMD'de güzel ekran kartları üretiyor. İlla NVIDIA alacağım diye parasını çöpe atan bir sürü insan var yapmayın böyle..
1650 Super fiyatına RX 580 bulabilirsin 8 GB VRAM'i var.
rx570 almalısın hocam daha hesaplı oluyor bende kullanıyorum memnunumGTX 1650 Super alacaksam şu modeli alacağım: Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
Fakat RX 570'in hangi modelini alırım bilmiyorum.
Sizce hangi ekran kartı daha iyidir?
AMD ekran kartlarıyla ilgili önyargılar aldı başını gidiyor. 2 aydır RX 570 kullanıyorum O.C da yapıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. İlla NVIDIA olacak diye bir şey yok. AMD de piyasada iyi ekran kartları üretiyor.Herkezin farklı fikri ben herkese fikriye saygılıyım ama kendi fikrim NVIDIA GeForce GTX 1650S nedeni AMD ucuz olsa bile ekran kartı, da AMD bir sürü sorunu var Driver O.c yaparken ekran kartıyım bozunması ve ısınma sorunu zaten AMD ekran kartlarına 2.el,den güvenmen asla mining olma ve bozuk çıksa çok yüstek.
Bütçe varsa GTX 1650S almalı. RX 570'den çok daha iyi bir kart ama tabi daha pahalı.rx570 almalısın hocam daha hesaplı oluyor bende kullanıyorum memnunum
AMD ekran kartlarıyla ilgili önyargılar aldı başını gidiyor. 2 aydır RX 570 kullanıyorum O.C da yapıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. İlla NVIDIA olacak diye bir şey yok. AMD'de piyasada iyi ekran kartları üretiyor.
Bütçe varsa GTX 1650S almalı. RX 570'den çok daha iyi bir kart ama tabii daha pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.