GTX 1650 vs. 1650 Ti dizüstü bilgisayar

Legolas006

Hectopat
Daha fazla  
Monster'dan bir bilgisayar alacağım. i7 10. nesil, GTX 1650 bilgisayar ile 10. nesil i5, GTX 1650 Ti arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bu sene üniversiteye gideceğim. Üniversite ödevlerimde hem yardımcı olsun hem de birçok oyunu ultrada oynamak ya da highda kasmadan oynamak istiyorum. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'dan bir bilgisayar alacağım. i7 10. nesil, GTX 1650 bilgisayar ile 10. nesil i5, GTX 1650 Ti arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bu sene üniversiteye gideceğim. Üniversite ödevlerimde hem yardımcı olsun hem de birçok oyunu ultrada oynamak ya da highda kasmadan oynamak istiyorum. Hangisini almalıyım?
Bence İ7 ve 1650 daha mantıklı olur. Tam bütçe verirsen belki daha iyi alternatifler de buluruz.

İki sistem de neredeyse aynı performansı verir oyunlarda. 1650 Ti olan sistem 1650 modeline göre %5-10 Boost'lu olduğu için ortalama 5 FPS fazla alırsın. i7 10300H işlemcinin workstation performansı i5'e göre %10-15 daha fazla yani özetle oyun dışındaki tüm işlemlerinde i7 işlemci en az %10 önde olacak 1650 Ti ile de ortalama 5 FPS fazla alacaksın karar senin :)

Bütçe olarak en fazla 8100 liraya çıkabilirim.
O bütçede bu ikisine bakabilirsiniz. Bu 1650Ti ekran kartı ve güçlü işlemciye sahip.

Bu ise 1660Ti ekran kartı ve orta düzey bir işlemciye sahip.

O bütçede bu ikisine bakabilirsiniz? 1650 Ti ekran kartı ve güçlü işlemcilere sahipler.

Oyunlarda rahat etmek için 16 GB RAM ile 512 GB'lık bir SSD düşünüyorum Monster'daki birçok ürün stoklarda 1 günde bitti veya kaldırıldı acaba zam mı geliyor.

Oyunlarda rahat etmek için 16 GB RAM ile 512 GB'lık bir SSD düşünüyorum Monster'daki birçok ürün stoklarda 1 günde bitti veya kaldırıldı acaba zam mı geliyor.
Olabilir. Attığım Monster cihazın da dediğiniz gibi stokları bitmiş. Onun yerine başka bir cihaz koydum. O ikisine bakabilirsiniz.

Olabilir. Attığım Monster cihazın da dediğiniz gibi stokları bitmiş. Onun yerine başka bir cihaz koydum. O ikisine bakabilirsiniz?

Acer'in 60Hz olması beni biraz üzdü galiba Abra A5 V15.7.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook bu Monster'ın 16 GB RAM'li versiyonunu alacağım birkaç gün içinde fikrini merak ediyorum dostum acaba i5 10.nesil 1650 Ti 512 GB SSD'li Monster'ımı almalıyım yoksa i7 10.nesil 1650 512 GB SSD'li Monster'ı almalıyım Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar 16 GB RAM ekleyeceğim alırsam bunada
O bütçede bu ikisine bakabilirsiniz? Bu 1650 Ti ekran kartı ve güçlü işlemciye sahip.

Bu ise 1660 Ti ekran kartı ve orta düzey bir işlemciye sahip.

HP 1660 Ti yazıyor fakat özelliklerine bastığımızda 1050 Ti olarak gözüküyor satıcı kurnazlık yapmış galiba biraz :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı