GTX 1650S Ventus XS OC ile GTX1650 Super Gaming X arasındaki fark?

GTX 1650 Super Gaming X kullanıyorum ve soğutması harika 60 dereceye kadar fanlar çalışmıyor kart zaten harika.
Merhaba hocam. Bende GTX 1650 Super Gaming X modelini almayı düşünüyorum da sıcaklık değerleri nasıl? Yükte en fazla kaç dereceyi gördü? Fan sesi nasıl rahatsız edici mi?

Gaming X modelinin soğutması daha iyi. Bir de Gaming X'de 3 adet Display Port çıkışı var. Diğer modelde 1 adet. X modelinde DVI çıkışı olmamakla birlikte Ventus modelinde 1 adet DVI çıkışı mevcut. HDMI kullanıyorsanız zaten problem yok. Monitörünüz açısından bu durumu da değerlendirmenizde fayda var. Geri kalan değerler incelediğim kadarıyla aynı.

Merhaba hocam. Bende GTX 1650 Super Gaming X modelini almayı düşünüyorum da sıcaklık değerleri nasıl? Yükte en fazla kaç dereceyi gördü? Fan sesi nasıl rahatsız edici mi?
Şuana kadar aşırı yük altına almadım fakat 60 dereceye kadar fan sesi derdi yok 60 dereceden sonra kendi fan derecesi ayarlıyor eğer kendin %100 fan yaparsan çok ses çıkıyor ama normal kendi halinde bırakıp kendi ayarlamasını seçersen fan sesi az geliyor kulaklık takınca duyulmuyor.

Arkadşalar ben uzay montaj yapacağım ısınma problemi olur mu?
O zaman ben 'X' modelini alıyorum.
Bir de GTX 1650 s için işlemci, ankart, RAM önerir misiniz?
.

Burada alacağım iyi mi fiyat falan?
GTX1650 Super Gaming X modelinin soğutması daha iyi.

Kanka teşekkürler buradan alacağım iyi mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı