Çözüm GTX 1660 Super ile görüntüdeki göz kırpma sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam aynı sorun bende de var. GTX 1660 Super ekran kartım, 457.51 sürümünü kullanıyorum. Bu sürüme maksimum performansı tercih et ayarını yaptım. Biraz deneyeceğim umarım aynı sorun oluşmaz. Eğer yine olursa ekran kartı sürümünü dediğiniz sürüm yapacağım ve ayarları uygulayacağım. Hocam eğer bu sürümde olmazsa, acaba aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırıp tekrar yüklesem olur mu? DDU ile sıkıntı yaşayanlar olmuşta biraz ondan korkuyorum.
Teşekkürler hocam.
Daha önce DDU ile sorun yaşayan ile karşılaşmadım, DDU güvenilirdir. Ayrıca GTX 1660 Super modellerinde görülen bu sorun anladığım kadarıyla sürücü kaynaklı.

Aynı sorun bende de var AMD sorunlu dediler o kadar 23 yaşına kadar AMD kullandım tek bir sürücü sorunu ile karşılaşmadım sadece sıcak çalışıyordu RX 570 580 falan tek sorunu oydu nvidiaya geçeyim dedim bu kart çok hoşuma gitti aldık kaç gündür kafa beyin kalmadı bu sorunu çözmek için çözemiyorum AMD'ye döneceğim tekrar kartı nasıl elden çıkarırsam artık 1 haftalık kart.

Aynı sorun bende de var AMD sorunlu dediler o kadar 23 yaşına kadar AMD kullandım tek bir sürücü sorunu ile karşılaşmadım sadece sıcak çalışıyordu RX 570 580 falan tek sorunu oydu nvidiaya geçeyim dedim bu kart çok hoşuma gitti aldık kaç gündür kafa beyin kalmadı bu sorunu çözmek için çözemiyorum AMD'ye döneceğim tekrar kartı nasıl elden çıkarırsam artık 1 haftalık kart.
Hocam arkadaşın dediği çözümü yaptın mı ? düzelmedi mi anlık siyah ekran sorunu. Bende de aynı sorun varda. Nvidia 457.51 sürümünde deneme yapıyorum umarım tekrar olmaz aynı sorun.

Maksimum performansa aldıktan sonra yeniden başlattınız PC'yi fakat düzelmedi öyle mi?

Maksimumum performansa aldım aynıydı fakat PC'yi resetlemedim şimdi bir daha denerim PC'yi resetleyip.
Belki yeni güncellemelerle düzelebilir hocam. Palit GTX 1660 Super var bende birkaç yeni güncellemeden sonra sürüm yükseltmesi yapacağım belki düzelmiştir diye.

Vallahi en son güncelleme kurulu şu an aynı yapmadığım şey kalmadı PC'den de soğudum gerçekten sürekli bir sorun çıkıyor karşıma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı