GTX 1660 Super R3 3100 sistem düşük FPS

Fati0

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi başlıkta yazanlara ek olarak 16 GB 3000 MHz CL16 8x2 Dual RAM ve SSD ile kullanmaktayım. Ancak oyunlarda almam gereken FPS'i almadığımı düşünüyorum. Özellikle Valorant'ta; düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda aldığım FPS değerleri neredeyse aynı. Düşük ayarlarda: 150-180 arası. Yüksek ayarlarda ise 120-160 arası FPS alıyorum. Donanımsal bir sorun yok parçalar normal değerlerinde çalışıyor. Sürücülerim güncel. RAM'ler için XMP ayarları da açık. Ancak aldığım FPS olması gerekenden azmış gibi geliyor. Sizce değerler nasıl yardımcı olabilir misiniz?

Merhana konunuzu okudum bende

MSI Radeon RX 6700 XT ekran kartı mevcut 2-3 ay önce oyunda 500 FPS alırken şu anda oyunda 150 160 FPS alıyorum denemediğim çözüm yolu kalmadı artık oyunda FPS düşmesi sorunu olduğunu düşüyorum yani bilgisayarlarla alakalı bir sorun değil.​

Merhana konunuzu okudum bende.

MSI Radeon RX 6700 XT ekran kartı mevcut 2-3 ay önce oyunda 500 FPS alırken şu anda oyunda 150 160 FPS alıyorum denemediğim çözüm yolu kalmadı artık oyunda FPS düşmesi sorunu olduğunu düşüyorum yani bilgisayarlarla alakalı bir sorun değil.​

Olabilir ilginç cidden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı