GTX 1660 Ti vs GTX 1650

J
Kendim kullandımda o yüzden. Yaz bakalım neler okuyacaksın monster hakkında. Servislerine yolladım hallettiler fakat klavyenin bir çok tuşunun basmaması, mouse pad'in zaman zaman takılması ssd'nin hdd gibi yavaş çalışması (gta5 hdd 55 ssd 49 saniye) gibi problemlerle 2 yıl ben uğraştım. İ7 li bilgisayara 5400 tl verdim 2 sene önce satarken 2300e sattım.

Hocam sakın ha monster almayın, kronik klavye ssd yazma okuma problemleri var. Asus tuf gaming 705 diye bi model var 1660ti ryzen 3750h işlemcili. Onu tercih edin. 6bin küsür liralara bulunuyor.
Iste normalde monster almayı düşünüyorum. Fakat senin gibi düşünen insanlar var. O yüzden arada kaldım. Nedenini öğrenebilir miyim? Ya da kötü bir deneyemin mi oldu? Bahsedebilir misin dostum biraz?

J
Kendim kullandımda o yüzden. Yaz bakalım neler okuyacaksın monster hakkında. Servislerine yolladım hallettiler fakat klavyenin bir çok tuşunun basmaması, mouse pad'in zaman zaman takılması ssd'nin hdd gibi yavaş çalışması (gta5 hdd 55 ssd 49 saniye) gibi problemlerle 2 yıl ben uğraştım. İ7 li bilgisayara 5400 tl verdim 2 sene önce satarken 2300e sattım.
Senin kullandığın modelde o problem çıktı diye neden markayı karalıyorsun? Benim Monster laptoplar hakkında tek duyduğum şey ısınma problemi. SSD konusunda ilk defa sizden duyuyorum.

Bencede kanıt verse iyi olur. Bende MP510 kullanıyorum. Test ettiğimde okuma-yazma 3500 - 2500 küsür gelmişti.
Bilgisayar artık bende değil, Sattım. Bu arada m.2 ssd demedim ssd dedim alırken 500okuma 450yazma olduğu 256 gb olduğu yazıyordu fakat 1 sene içinde oyunlarımı hdd hızında yükleyecek bir okuma yazma hızındaydı.

Bilgisayar artık bende değil, Sattım. Bu arada m.2 ssd demedim ssd dedim alırken 500okuma 450yazma olduğu 256 gb olduğu yazıyordu fakat 1 sene içinde oyunlarımı hdd hızında yükleyecek bir okuma yazma hızındaydı.
Yalnız bu dediğiniz sorun SSD ile alakalı değil mi?

Almışken Gtx 1660 Ti mesela ileride Forza Horizon 5 çıktığı zaman onu oynamak isteyebilirsiniz.

Örneğin en uygun gördüğüm modeller:

Hocam sizce içim rahat bir şekilde monster alabilir miyim?
Daha önce monster deneyiminiz oldu mu?
Biraz yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
Dostum benim Monster hakkında duyduğum tek şey ısı sorunu. Her modelinde de mevcut değil bu problem. SSD konusunu ilk defa duydum. Aldığınız laptop öyle kalitesiz bir laptop değil. Problem çıktığında da garanti konusunda çok rahat yardımcı olurlar.

Senin kullandığın modelde o problem çıktı diye neden markayı karalıyorsun? Benim Monster laptoplar hakkında tek duyduğum şey ısınma problemi. SSD konusunda ilk defa sizden duyuyorum.
Tamam şikayetvar sitesinde aratırsan görürsün bir sürü şikayetçisi var. Markayı karalamıyorum, siz nasıl james donkey ya da adata su630 alırken "HOCOM OLMO ONLOR KORONOK SORONLU" diyorsanız bende burada arkadaşı bir hata yapmaması için uyarıyorum. Yoksa işim gücüm olmaz banane monsterın saçmalıklarından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı