GTX 1660'ın yerine ne alınır?

Bütçe
15000

ckie0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben erkan kartımı bu yaz için de değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem çok fazla degil ama mevcut ekran kartımı satıp üstüne bir miktar koyabilirim. Sizce GTX 1660'ın yerine ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben erkan kartımı bu yaz için de değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem çok fazla degil ama mevcut ekran kartımı satıp üstüne bir miktar koyabilirim. Sizce GTX 1660'ın yerine ne almalıyım?

Yaza kadar 9060XT çıkacak onu bekleyin (5 Haziran). Fiyatına göre tercih edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin ne?

GTX 1660 yanında çok güçlü işlemcinizin olduğunu düşünmüyorum. Tahmini olarak R5 3600 olsa bile 15.000 TL'de alacağınız her kart ile darboğaz yapacaktır işlemciniz. Bence sistemi komple satıp yeniden toplamak en mantıklısı olur.

İkinci elden RX 6600 olabilir. GTX 1660 ekran kartınız olduğuna göre işlemcinizin güçlü olduğunu düşünmüyorum.
Aşırı güçlü bir işlemciye gerek yok diye düşünüyorum. Yani tabii 1080p için durum biraz daha farklı ama kendim R5 5500 ile 4070 S kullanıyorum çatır çatır çalışıyor kart. Tabi 1440p kullandığımdan biraz daha karta yük bindiriyorum ama arkadaş en kötü sonradan işlemciyi değiştirir. Başta tüm bütçeyi ekran kartına yatırmak bence uzun vadede daha mantıklı. Her parçayı yavaş yavaş ama sağlam şekilde değiştirir.

Aşırı güçlü bir işlemciye gerek yok diye düşünüyorum. Yani tabii 1080p için durum biraz daha farklı ama kendim R5 5500 ile 4070 S kullanıyorum çatır çatır çalışıyor kart. Tabi 1440p kullandığımdan biraz daha karta yük bindiriyorum ama arkadaş en kötü sonradan işlemciyi değiştirir. Başta tüm bütçeyi ekran kartına yatırmak bence uzun vadede daha mantıklı. Her parçayı yavaş yavaş ama sağlam şekilde değiştirir.
15.000 en baba alabileceğin ekran kartı rx 6900 xt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı