Arkadaşlar ben erkan kartımı bu yaz için de değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem çok fazla degil ama mevcut ekran kartımı satıp üstüne bir miktar koyabilirim. Sizce GTX 1660'ın yerine ne almalıyım?
İşlemcin ne?Arkadaşlar ben erkan kartımı bu yaz için de değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem çok fazla degil ama mevcut ekran kartımı satıp üstüne bir miktar koyabilirim. Sizce GTX 1660'ın yerine ne almalıyım?
İşlemcin ne?
2. el RX 6700 XT ve R5 5600 alabilirsin 15K bütçe varsa.Ryzen 5 3600X
2. el RX 6700 XT ve R5 5600 alabilirsin 15k bütçe varsa.
Aşırı güçlü bir işlemciye gerek yok diye düşünüyorum. Yani tabii 1080p için durum biraz daha farklı ama kendim R5 5500 ile 4070 S kullanıyorum çatır çatır çalışıyor kart. Tabi 1440p kullandığımdan biraz daha karta yük bindiriyorum ama arkadaş en kötü sonradan işlemciyi değiştirir. Başta tüm bütçeyi ekran kartına yatırmak bence uzun vadede daha mantıklı. Her parçayı yavaş yavaş ama sağlam şekilde değiştirir.İkinci elden RX 6600 olabilir. GTX 1660 ekran kartınız olduğuna göre işlemcinizin güçlü olduğunu düşünmüyorum.
15.000 en baba alabileceğin ekran kartı rx 6900 xt.Aşırı güçlü bir işlemciye gerek yok diye düşünüyorum. Yani tabii 1080p için durum biraz daha farklı ama kendim R5 5500 ile 4070 S kullanıyorum çatır çatır çalışıyor kart. Tabi 1440p kullandığımdan biraz daha karta yük bindiriyorum ama arkadaş en kötü sonradan işlemciyi değiştirir. Başta tüm bütçeyi ekran kartına yatırmak bence uzun vadede daha mantıklı. Her parçayı yavaş yavaş ama sağlam şekilde değiştirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.