GTX 590 Fikir Ve Yorumlarınız

shankssann

Megapat
Arkadaşlar bir tanıdıgımdan ekran kartı buldum. Asus gtx 590 . 425 lira diyor bana. Sizce alsam mı ? Fiyat uygun mu alınacak bir kart mı ? Kutusu filan duruyormuş garantisi filan yok dedi, zaten çok iyi arkadaşım iki bina yanımda oturuyor. Bu kart için bu fiyat uygun mudur ? Teşekkür ederim şimdiden.

Yok hocam işin içinde birşey o konuda içim rahat 9 yıllık arkadaşım makinasından söküp verecek şu anda kullanıyor. Yeni nesil kart almak için satıyorum dedi. Ama şimdi 590 eski olduğu için birde garantisi filan olmadığı için aklım a takıldı o yüzden sormak istedim.

Arkadaşlar bir tanıdıgımdan ekran kartı buldum. Asus gtx 590 . 425 lira diyor bana. Sizce alsam mı ? Fiyat uygun mu alınacak bir kart mı ? Kutusu filan duruyormuş garantisi filan yok dedi, zaten çok iyi arkadaşım iki bina yanımda oturuyor. Bu kart için bu fiyat uygun mudur ? Teşekkür ederim şimdiden.

Fiyat uygun ama GTX 590'da yüksek sıcaklık ve güç tüketim gibi eksiler var.

Güç tüketimi ve yüksek sıcaklık derken bunlar normalin üzerinde mi ? Mesela elektrik tüketim nedir ? Sıcaklık kart performansına etki edecek kadar fazla mı ?

Güç tüketimi ve yüksek sıcaklık derken bunlar normalin üzerinde mi ? Mesela elektrik tüketim nedir ? Sıcaklık kart performansına etki edecek kadar fazla mı ?

Kart ortalama 500 watt tüketiyor. Üreticiler, çift GPU modellerde devre kartının aşırı ısınmasını engellemek için GPU frekanslarını bir miktar düşürür. Asus GTX 590'da ise sıcaklık ortalama 60-70 derece arası.

O zaman çok bir sıkıntı değil. Karşılaştırma testlerinide kontrol edeyim büyük ihtimal alabilirim. Teşekkür ederim herkese yorumları için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı