GTX 750 Ti boşta 84 derece

• Konuyu başlatan Darry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 859

Darry

Hectopat
2 ay önce aldığım GTX 750 Ti ekran kartım son 2 gündür hep boşta 84-85 derece. Çıkarttım, detaylı temizledim ancak sorun hala düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada ekran kartına yük bindirecek hiçbir şey çalışmıyor.

1610575322699.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 750 ti
Lütfen yardım edin ben bu ısıyı nasıl düşüreceğim. Yapılabilecek her şeyi yaptım. Termal Macun yeniledim. Driver güncelledim. Format attım. Ama ısı hep sabit 82 derece

GTX 750 ti
Lütfen yardım edin ben bu ısıyı nasıl düşüreceğim. Yapılabilecek her şeyi yaptım. Termal Macun yeniledim. Driver güncelledim. Format attım. Ama ısı hep sabit 82 derece
Termal macunu, driverı, formatı yapmışsınız. AIDA64 ile ölçüm yapar mısınız bir de, belki Afterburner yanlış ölçüm yapıyordur.

Yaptım. Buyrun yine aynı
Ne oldu bu karta ya. 2 aylık sıfır bir ekran kartı bu.
Termal macunu, driverı, formatı yapmışsınız. AIDA64 ile ölçüm yapar mısınız bir de, belki Afterburner yanlış ölçüm yapıyordur.
Buyrun

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    31,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı