GTX 750 Ti İkinci El 300 TL Fiyata Alınır mı?

GTX 750 Tİ 300 TL fiyata alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    21
GTX 760 için normal bir fiyatsa 300 TL 750 Tİ için pahalı olmaz mı? O zaman şunu söyleyeyim bana o ekran kartını 250 TL fiyata vermez ise almamalı mıyım? :D

Bence alınmaz, uzun zaman önce daha iyi modeller garantili şekilde o fiyattan satılıyordu ikinci elde. Günümüzde o kart için ikinci el 300 lira çok. Hak ettiği fiyat en fazla 250 TL olur. O da bu piyasa şartlarında. Bazı oyunlarda 3-5 FPS'ten vazgeçerek indirim falan denk getirip 300 TL'ye çok daha güncel ve sıfır olarak GT 1030 alınmalı.

Bence alınmaz, uzun zaman önce daha iyi modeller garantili şekilde o fiyattan satılıyordu ikinci elde. Günümüzde o kart için ikinci el 300 lira çok. Hak ettiği fiyat en fazla 250 TL olur. O da bu piyasa şartlarında. Bazı oyunlarda 3-5 FPS'ten vazgeçerek indirim falan denk getirip 300 TL'ye çok daha güncel ve sıfır olarak GT 1030 alınmalı.
Ya şimdi karar veremedim. Bazı arkadaşlar al diyor bazıları alma diyor. Şu alıp almama işine son noktayı koyabilmek için ortak cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı