GTX 750 Ti nasıldır?

• Konuyu başlatan mahber
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 955
Haklısınız, şu an benim bütçem buna el verdi.
Zaten 1-2 seneye üniverste ye gideceğim, artık ben kullanmam bilgisayarı
Ailem kullanır. Üniversteden sonra bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.
1060 veya 1650 aklımda fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler.
Üniversite için de laptop tercih etmenizi öneririm. Korona başladığında laptopumu satıp masaüstü toplamıştım ve bir anda okullar geri açılınca ankara-samsun arası 1 sene boyunca kasa taşıdım. Neyse ki sistem apu ve küçüktü fakat her zaman durum böyle olmuyor. Üstüne üstelik 4 kişi kaldığımız oda bu sene 6 kişi ranzalı sisteme dönmüş yani bilgisayar kurma gibi bir şans da ortadan kalkmış.

Üniversite için de laptop tercih etmenizi öneririm. Korona başladığında laptopumu satıp masaüstü toplamıştım ve bir anda okullar geri açılınca ankara-samsun arası 1 sene boyunca kasa taşıdım. Neyse ki sistem apu ve küçüktü fakat her zaman durum böyle olmuyor. Üstüne üstelik 4 kişi kaldığımız oda bu sene 6 kişi ranzalı sisteme dönmüş yani bilgisayar kurma gibi bir şans da ortadan kalkmış.
Üniversteden sonra almayı düşünüyorum. Üniverstede almak istersem laptop alacağım.

Aralarında 1K oynuyor. 1050 1100TL'ye alıcı bulurken 1060'lar 2200TL'ye ilanı oluyor pazarlıkla 2000-2100 oluyor. Aradaki fark 300-400 olsa evet haklısınız ama 1K fark var.
Yaklaşık 2 ay önce 2200TL'ye 1060 6gb aldım. O dönemlerde 1050 ti 4gb modelleri 1500-1700'den alıcı buluyordu. Dediğiniz doğrudur hiç dönüp fiyatlara bakmadım. 1060 6gb piyasada 1050 kadar bulunan bir kart olmadığı için fiyatlar aynı kalmış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı