Evet ama işte bu 2 kartı benim işlemci kaldırmazRX 460 - GTX 1050 almanızı öneririm.
Evet ama işte bu 2 kartı benim işlemci kaldırmaz
Djital değil mecbur 750 ti alıcam bir de everest güvenilir değil diyolar 750 ti hangi modelini alayım ?PSU yeter. Monitörünüz dijitalse RX 460 alın. Değilse 750ti'den başka şansınız yok.
Sıfırına para vermenizi tavsiye etmem. 350 TL civarına ikinci el bulabildiğiniz en ucuz garantili ürünü almanızı tavsiye ederim.Djital değil mecbur 750 ti alıcam bir de everest güvenilir değil diyolar 750 ti hangi modelini alayım ?
Sıfırı 500 TL 750 ti 2. el mi öneriyorsunuz 2 yıllık kartSıfırına para vermenizi tavsiye etmem. 350 TL civarına ikinci el bulabildiğiniz en ucuz garantili ürünü almanızı tavsiye ederim.
Son 1 yıl içerisinde alınmış bir ikinci el kart alabilirsiniz. 750ti'nin sıfırına para verilmez.Sıfırı 500 TL 750 ti 2. el mi öneriyorsunuz 2 yıllık kart
Evet doğru. Peki eminsiniz deme bu işlemcinin bu kartı kaldıracağına ? 2. Eli bulmak çok zor birde.Son 1 yıl içerisinde alınmış bir ikinci el kart alabilirsiniz. 750ti'nin sıfırına para verilmez.
400 tl ye asus gtx 750 ti buldum sahibinden deSon 1 yıl içerisinde alınmış bir ikinci el kart alabilirsiniz. 750ti'nin sıfırına para verilmez.
Evet uygun olacaktır. 400 TL'ye bulduğunuz kartla biraz pazarlık yapın 380 TL'ye falan alın.Evet doğru. Peki eminsiniz deme bu işlemcinin bu kartı kaldıracağına ? 2. Eli bulmak çok zor birde.
400 tl ye asus gtx 750 ti buldum sahibinden de
Aslında düşündümde şuan vatanda 496 lira kart yani 100 lira için 2.el almaya değer mi gidip sıfır almak varken en azından içim rahat olur ?Evet uygun olacaktır. 400 TL'ye bulduğunuz kartla biraz pazarlık yapın 380 TL'ye falan alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.