GTX 750 Ti ve Quad Q9550 Sistem Toplama

yani 700 800 lira civarında olduğunu söyleyebilirim. EKran kartımı tam anlamıyla belirledim. Anakarta ve işlemciye en iyi şekilde nasıl yatırım yaparım diye düşünüyorum.
Çin'den Xeon İşlemci alabilirsin bahsettiğin işlemciyle neredeyse aynı fiyattalar, 80-90 TL civarına X3440'lar var.

Bence bu saatten sonra 775 ve DDR2 sistem alınmaz. Bütçeniz yetiyorsa anakart ve işlemci için bu parçalar çok daha iyi olur. Ayrıca PSU da en az 400W olmalı.
IMG_20190901_212423.jpg

GTX 750 Ti OC olan bir versiyonuna DDR2 4 GB Ram alınmaz .
8 GB Tamamlayabiliyorsanız tamamlayın.
4 GB hem de DDR2 Olan bir ram miktarı günümüz oyunları için neredeyse hiç diyebiliriz ki zaten 8 GB Ram'i bile geçiyor oyunlar yani Başlangıç 8 GB şimdilik.
Evet doğru Xeon'lar var iken Quad Core ALINMAZ.
xeon x5460 çok uygun aslında bunu önerir misiniz? önerirseniz hangi anakartla?
Bence bu saatten sonra 775 ve DDR2 sistem alınmaz. Bütçeniz yetiyorsa anakart ve işlemci için bu parçalar çok daha iyi olur. Ayrıca PSU da en az 400W olmalı.
Eki Görüntüle 434011
bunu da düşündüm ama almışken türkiyeden almak istiyorum. x5460 olur mu acaba olursa hangi anakartı almalıyım?

Bütçeni belirt aslında Xeon işlemciler de oyunlarda iyi değil iş için yapılmış işlemciler onlar.
Server kurma v.b gibi.
Sana baştan sistem önerirsem yeni PC al toplama:
AMD Ryzen 1200 İşlemci:350 TL
8 GB DDR4 Ram=270 tl
NVIDIA GTX 750 Ti (Bunu değiştirmesen de olur)=-
A320M anakart:300 TL
500 W PSU:120 TL
Toplam:Yanlış hesaplamadıysam 1040 TL gibi bir bütçe ile.
İnternetten baktım fiyatlarına.

Bütçeni belirt aslında Xeon işlemciler de oyunlarda iyi değil iş için yapılmış işlemciler onlar.
Server kurma v.b gibi.
Sana baştan sistem önerirsem yeni PC al toplama:
AMD Ryzen 1200 İşlemci:350 TL
8 GB DDR4 Ram=270 tl
NVIDIA GTX 750 Ti (Bunu değiştirmesen de olur)=-
A320M anakart:300 TL
500 W PSU:120 TL
Toplam:Yanlış hesaplamadıysam 1040 TL gibi bir bütçe ile.
İnternetten baktım fiyatlarına.
çok mantıklı geldi şimdi bu da. O kadar seçenek var ki kafam çok karışıyor. bu söylediğiniz işlemciye mod vs yapmaya gerek yok sanırım değil mi. Takıp direkt kullanıyoruz heralde. Yalnız gtx 750 ti az güç istediği için görüdğüm kadarıyla 350w yeterli.

Xeon X5460'a 2.EL anakart bulabilirsin sıfır bulamazsın çok zor 2.el'in de zaten ya Pinleri bozuktur yada çok eskimiştir.
2. El Risk o yüzden sana sıfır fiyatlar önerdim düşük bütçeye iyi sistem F/P bu sistem :D.
çok mantıklı geldi şimdi bu da. O kadar seçenek var ki kafam çok karışıyor. bu söylediğiniz işlemciye mod vs yapmaya gerek yok sanırım değil mi. Takıp direkt kullanıyoruz heralde.
Aynen bir termal macununu falan yenilet BİOS güncellemesi yapılmaz ise ben sana yardımcı olurum :).
Termal Macun yeniletmeden kullanma bir şeyler yanar sonra :D.
Sistem Toplama işinde cidden çok karışık şeyler var ama sana önerdiğim Düşük Bütçeye iyi sistem.
çok mantıklı geldi şimdi bu da. O kadar seçenek var ki kafam çok karışıyor. bu söylediğiniz işlemciye mod vs yapmaya gerek yok sanırım değil mi. Takıp direkt kullanıyoruz heralde. Yalnız gtx 750 ti az güç istediği için görüdğüm kadarıyla 350w yeterli.
Ne olur ne olmaz 500 W alın Yükseltmelere açık olsun ileride yükseltme yaparsanız PSU almazsınız.

Aliexpress üzerinden GTX 750 Ti almanı tavsiye etmem. Kaç sene kullanıldığı belli değil. Satın alan çoğu kullanıcının ürünü bir kaç ay sonra arıza çıkardı. Elimde Bir sene MSI Türkiye Garantili RX 550 var. GeT ile uygun fiyata satabilirim. Bu arada Ryzen 1200 ile AM4 sistem kurabilirsin. Daha performanslı ve güncel bir sistemin olur.

Xeon X5460'a 2.EL anakart bulabilirsin sıfır bulamazsın çok zor 2.el'in de zaten ya Pinleri bozuktur yada çok eskimiştir.
2. El Risk o yüzden sana sıfır fiyatlar önerdim düşük bütçeye iyi sistem F/P bu sistem :D.

Aynen bir termal macununu falan yenilet BİOS güncellemesi yapılmaz ise ben sana yardımcı olurum :).
Termal Macun yeniletmeden kullanma bir şeyler yanar sonra :D.
Sistem Toplama işinde cidden çok karışık şeyler var ama sana önerdiğim Düşük Bütçeye iyi sistem.

Ne olur ne olmaz 500 W alın Yükseltmelere açık olsun ileride yükseltme yaparsanız PSU almazsınız.
teşekkürler :D ama ben aslında 2. el sistem toplamaya çalışıyorum 2. el için önerebilecekleriniz var mı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı