GTX 750 Ti vs RX 470

Peki fiyatları yakın olduğundan dolayı soruyorum daha iyi deniyor ama gtx 950 için ne diyorsunuz darboğaza mı girer? Bir de benim power supply 300 Watt yeni almam gerekir mi ? Monitor almam gerekir mi onu da cevaplarsanız sevinirim. Pek bilgim yok bu konularda biraz fazla soruyorum ama.
Gtx 950 şu anda almak saçma olur. Anca ikinci eli ucuza falan gelirse alınır yoksa aynı fiyatlarda olan 1050 ti çok daha iyi. Ayrıca evet psu ve monitör değiştirmeniz daha iyi olur psu yetmeyebilir ve monitör kötü. Monitör ve psu için bütçen ne kadar ?

Gtx 950 şu anda almak saçma olur. Anca ikinci eli ucuza falan gelirse alınır yoksa aynı fiyatlarda olan 1050 ti çok daha iyi. Ayrıca evet psu ve monitör değiştirmeniz daha iyi olur psu yetmeyebilir ve monitör kötü. Monitör ve psu için bütçen ne kadar ?

cok fark yok arasinda 100 tl kadar ama dediginiz gibi 1050 de o civarlarda 1050 de alinabilir 650 civari falan o da su an. hepsi toplam 900-1000 e falan cikabilirim cok gerekmedikce aslinda monitoru su an icin degistirmek zor olabilir benim icin ama psu yetmiyorsa o mecbur degistiricem

Oncelikle merhaba herkese, yeni bir ekran karti alacağım ama aklimda bircok soru isareti var, bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Sistemim cok da iyi bir sistem degil;
Biraz arastirmalarim sonucu GTX 750 Ti ve RX470'in kendi fiyatlarina gore (biri su an 500 TL digeri 900 TL biliyorum ama 900 TL'ye kadar butcem var) en makul olduklarina karar verdim fakat GTX 750 Ti beni goturur mu yoksa RX 470 alirsam bu sisteme fazla gelir mi? Darbogaz olur mu? Yeni bir monitor almam gerekir mi? Cevaplarsaniz sevinirim, iyi gunler simdiden.
Tabikide RX 470.

GTX 950 ile RX 460 hemen hemen aynı performansı veriyor. RX 460 daha iyi olur. 300W yetmeyebilir. High Power 500W alabilirsiniz. Monitörünüz 17". Oyun için çok küçük. Bütçe kısıtlıysa 350 TL civarında Viewsonic VA2261 alabilirsiniz.
gtx 1050 hakkinda ne dusunuyorsunuz fiyat olarak cok farki yok

RX470 eski 380X ile 390 arası performansta bir karttır. 750Ti ise giriş seviye eski bir karttır. Günümüzde 750Ti'nin fiyat aralığında daha yeni ve performanslı RX460 varken 750Ti'nin artık esamesinin olmaması gerekir. Zamanında F/P olarak iyiydi ama artık sıfır ne alınır nede kıyaslanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı