GTX 750 Ti vs RX 470

Hayırlı olsun. Testleri isteriz. [emoji4]
Ekran kartından memnun kaldım fakat aldığım viewsonic Va2261-2 monitörden hiç memnun kalmadım. İade hakkımı kullanıp birazdan iade edeceğim çünkü siyah performansı çok berbat , renkler çok soluk eski monitörüm samsung 720n ile bile daha canlı görüntü alıyordum, bilmiyorum belki ürün sıkıntılıdır. Önereceğiniz bir monitör var mı?

ASUS 21.5" VP228TE Full HD 1ms GAMING MONİTÖR Bu monitör özellik ve fiyat açısındanoldukça iyi ama sanırım görüş açısı biraz darmış. Eğer 600TL civarlarına çıkabilirsen ASUS'un farklı gaming monitörleri de var.
evet çıkabilirim. Bunlar nasıl sizce?

21,5 Asus Vp228h 1920x1080 1ms Hdmi+dvi+vga Mm Gaming Led Monitör - n11.com

Asus 23.6" Vp247h 1ms Full Hd Hdmi Gaming Monitör - n11.com

aslında viewsonicten soğusam da bir de bu var aklımda

Viewsonic 21.5 Vx2257-mhd Led Mm Monitör 2ms Siya - n11.com

Renk konusunda tatmin edici o fiyat aralığında bu monitör olur diye düşünüyorum. İps panel kullanıyor sonuçta. VİEWSONİC VX2263SMHL IPS 21.5 FULL HD D-SUB+2XHDMI/MHL MM 2MS SİYAH OYUNCU MONİTÖRÜ
Öneri için teşekkürler ama IPS monitörlerin oyun için iyi olmadığını duydum bu konu hakkındaki fikriniz nedir ?

ASUS VP247H iyi bir seçim olacaktır.

size de öneriniz için teşekkür ediyorum aklımda olan bir monitördü. Bir sorum olacak aklıma takılan bir konu var bir VN247H var birde VP247H var bu 'VN' ve 'VP' farkı nedir acaba?

Öneri için teşekkürler ama IPS monitörlerin oyun için iyi olmadığını duydum bu konu hakkındaki fikriniz nedir ?

size de öneriniz için teşekkür ediyorum aklımda olan bir monitördü. Bir sorum olacak aklıma takılan bir konu var bir VN247H var birde VP247H var bu 'VN' ve 'VP' farkı nedir acaba?
İps panellerin tepkime süreleri genelde yüksek olur standart monitörlerde bu yüzden böyle derler fakat bu model gaming için tasarlanmış 2ms tepkime süresi var. Ayrıca input lag değeri de yanlımıyorsam 11.4 ms ve bu çok iyi bir değerdir. Sorun yaratmaz. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı