GTX 760 Oyun ve Sıcaklık Sorunu

bonecollector

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ;

-Benim problemimde bu 2. konum çünkü hala sağlıklı bir bilgi edinemedim. Acaba yardımcı olabilir misiniz?

Ekran kartım GTX 760 DiretCu II ve Need For Speed Carbon oyununda 30 dk oynamayla max GPU 80'i görüyor acaba bu normal mi GTX 760 için 80 ama 760 DiretCu II için max 65 deniyor?

-Bigisayarımda mavi ekran+reset+yavaşlama sorunu vardı, bunun nedeni bilgisayara format attırmak istememden oluştu ve kasayı dışarıdan birine vermek istemedim eve bilgisayarcı geldi format atarken BIOS son sürüm dedi pek beceremedi, birkaç defa power'dan açtı kapadı virüs programı yükledi falan sonra mavi ekran+reset+yavaşlama sorunları yaşamaya başladım.

Bende Vatan Bilgisayar'a gittim ve onlar format atmaya çalışırken mavi ekran hatası aldı, format atılmıyordu bilgisayara yazmıyordu CD'yi dakikalarca nereden baksanız 30 dk falan bekledik hala %0'dı bunu üzerine sorun HDD'den dendi. HDD bulup tekrar denediler yine olmadı sonra RAM'den dedi ve tek tek RAM'leri denediler yine olmadı. En az 4-5 saat uğraştılar ama olumlu bir şey olmadı en son UZAY MONTAJ yapıldı ve o zaman format atılabildi sonra statik elektrik olmuş ondan dolayı bu sorunu yaşadığımı söylediler. Format atıldı kasam tekrar montaj edildi. Sonra driverlar falan yüklendi ve parçalarda sorununuz yok dendi kasamı eve getirdim.

- Kasamı eve getirip güç kablosunu takınca POWER üstündeki POWER'ın ışığı değil o mavi renk, bataryaya benzer bir simgenin yanında kırmızı ışık yanmaya başladı bazen uzun bazen yanıp yanıp sönüyordu ve eskiden kasamda böyle bir şey yoktu, geçen ki konuda onun HDD olduğunu söyledir acaba HDD mi oluyor?

-Bigisayara format atılmasına rağmen eskiden BF4'ü HD oynayabilirken ve hiçbir sıkıntı yaşamazken artık sistem gereksinimleri düşük oyunları HD oynayamıyorum acaba bunun sorunu neden kaynaklanıyor olabilir?

-HDD HEALT testi yapmam istendi fakat test yaptım fotosunu koydum ve sorunun ne olduğunu kimse yazmadı acaba bu sorun nedir ?

-Bilgisayarım açılırken çok yavaş açılmaya ve nette gezerken geriye gidememe gibi sorunlar yaşıyorum, geriye her tıkladığımda gitmiyor anca internet sayfası açılınca ki duruma gelene kadar geriye basınca geriye gidiyor yani en başa dönüyor, bir öncesine dönmüyor, Nette videolar izlerken tam ekran yapınca sol alt köşede sitenin HTPP'li başlayan adresi duruyor birkaç defa tam ekran yap, tam ekrandan çık olayından sonra düzeliyor yoksa düzelmiyor sebebi ne olabilir?

-Oyun yüklenirken de şöyle hatalar alıyorum acaba sebepleri neler?

Sistemim:
  • Ekran kartım Asus Geforce GTX 760 Diretcu II GDDR5 2 GB 256 Bit
  • Soğutucu :Cooler Master Hyper 212 Evo
  • Anakartım: M5A97 r2.0 AMD
  • RAM: 2x4=8 GB Sniper DDR 1600 MHz
  • HDD: 1 TB Barrucuda SATA 7200 RPM
  • kasa: Assasıan 80 Plus 700w·
  • CPU: AMD 8350 4.00 GHz

E2128C45FB47E150CCE0E73433F94365.PNG
err.PNG
err4.PNG
E2128C45FB47E150CCE0E73433F94365.PNG
err.PNG
err4.PNG
hdd.PNG

err4.PNG

Resimler istemsiz bu kadar fazla oldu özür dilerim. Acaba bu statik elektrik dendi, donamıma zarar mı verdi? Birkaç kişiyle görüşünce donanımda zarar olsa hata verirdi bilgisayar denildi bana.

Windows 8.1 kurmanız daha iyi olacaktır. Bu arada bilgisayarcı denen şahıslara para vermeyin, kendiniz kurun.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Buradan nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD'de bir sıkıntı yok. O mavi bölüm Seagate disklerde oluyor.

Oyunlar açılırkenki hata oyun dosyalarından kaynaklı diye gördüm. Oyunlar orijinal mi?

Ekran kartı sicakligi eğer kasanda yeteri kadar fan yoksa normal. Ben o kartın biraz daha soğuk olmasını beklerdim. Kasanda saniyorum hava akımı oluşmuyor. Fanların nerede, kaç tane ve ne yöne uflediklerini söyler misin?

Tarayıcıda çıkan hata BF oyunun güvenlik programı. Tarayıcılarda plugin şeklinde çalışıyor. Programlar ve özelliklerden punkbusteri kaldırıp BF'a girdigin zaman Battlelog'da sağ üst köşede aşağı doğru bir ok olacak ona tıklayıp kur. Düzelmezse tarayiciyi baştan kur. Veya Origin'den oyuna sağ tıklayıp repair game butonuna baş.

Yazmayı unutusum oyunlardaki performans düşüklüğünün en basit sebebi ekran kartı driveri olabilir. Sen yüklendi demissin ama ben Vatan'dakilere pek güvenemiyorum.
Drivers | GeForce adresinden son driveri kurul yeniden başlattıktan sonra yeniden dene bakalım. Olmazsa başka şeylere bakariz.

Son düzenleme:
Aynı ekran kartı var şu an bende. Geçenlerde çok ısındığını fark ettim boşta iken. Video çekmek için Nvidia ShadowPlay programını açmıştım. Masaüstünü yakala ayarı var aktifti. Kayıt yapmıyordu ama karta yük bindiriyor. Boşta 30-35 arası gören kart 51'e çıkmıştı kapayınca eski sıcaklığına döndü. Sizde açık mı?

Merhaba arkadaşlar ;

-Benim problemimde bu 2. konum çünkü hala sağlıklı bir bilgi edinemedim acaba yardımcı olabilir misiniz ? Ekran kartım gtx 760 diretcu IIve Need For Speed Carbon oyununda 30 dk oynamayla max GPU 80 i görüyor acaba bur normal mi Gtx 760 için 80 ama 760 diretcu II için max 65 deniyor ?

-Bigisayarım da mavi ekran+reset+yavaşlama sorunu vardı, bunun nedeni bigisayara format attırmak istememden oluştu ve kasayı dışarıdan birine vermek istemedim eve bilgisayarcı geldi format atarken BIOS son sürüm dedi pek beceremedi, birkaç defa power dan açtı kapadı virüs programı yükledi falan sonra mavi ekran+reset+yavaşlama sorunları yaşamaya başladım. Bende vatan bilgisayara gittim ve onlar format atmaya çalışırken mavi ekran hatası aldı, format atılmıyordu bilgisayara yazmıyordu cd yi dakikalarca nereden baksanız 30’dk falan bekledik hala %0 dı bunu üzerine sorun HDD den dendi ben HDD bulup tekrar denediler yine olmadı sonra RAM den dedi ve tek tek Ram ları denediler yine olmadı en az 4-5 saat uğraştılar ama olumlu bir şey olmadı en son UZAY MONTAJ yapıldı ve ozaman format atılabildi sonra STATIK ELEKTRIK olmuş ondan dolayı bu sorunu yaşadığımı söylediler format atıldı kasam tekrar montaj edildi. Sonra drıverlar falan yüklendi ve parçalarda sorununuz yok dendi kasamı eve getirdim.

- Kasamı eve getirip güç kablosunu takınca POWER üstünde ki POWER ın ışığı değil o mavi renk, bataryaya benzer bir simgenin yanında kırmızı ışık yanmaya başladı bazen uzun bazen yanıp yanıp sönüyordu ve eskiden kasamda böyle bir şey yoktu, geçen ki konuda onun HDD olduğunu söyledir acaba HDD mi oluyor ?

-Bigisayara format atılmasına rağmen eskiden BF4 ü HD oynayabilirken ve hiçbir sıkıntı yaşamazken artık sistem gereksinimleri düşük oyunları HD oynayamıyorum acaba bunun sorunu neden kaynaklanıyor olabilir ?

-HDD HEALT testi yapmam istendi fakat test yaptım fotosunu koydum ve sorunun ne olduğunu kimse yazmadı acaba bu sorun nedir ?

-Bilgisayarım açılırken çok yavaş açılmaya ve nette gezerken geriye gidememe gibi sorunlar yaşıyorum, geriye her tıkladığımda gitmiyor anca internet sayfası açılınca ki duruma gelene kadar geriye basınca geriye gidiyor yani en başa dönüyor, bir öncesine dönmüyor, Nette videolar izlerken tam ekran yapınca sol alt köşede sitenin HTPP li başlayan adresi duruyor birkaç defa tam ekran yap, tam ekrandan çık olayından sonra düzeliyor yoksa düzelmiyor sebebi ne olabilir ?

-Oyun yüklenirken de şöyle hatalar alıyorum acaba sebepleri neler ?

· sistemim : ekran kartım asusu geforce gtx 760 dıretcu II ddr5 2 gb 256 bit

· soğutucu :cooler master hiper 212 evo

· anakartım: m5a97 r2.0 amd ddr3

· ram: 2*4=8 gb sniper ddr 1600 mhz

· hdd: 1 tb barrucuda sata 7200rpm

· kasa: assasıan 80 plus 700w· cpu: amd 8350 4.00 ghzEki Görüntüle 20971 Eki Görüntüle 20972 Eki Görüntüle 20973 Eki Görüntüle 20971 Eki Görüntüle 20972 Eki Görüntüle 20973 Eki Görüntüle 20974

Eki Görüntüle 20975

resimler istemsiz bu kadar fazla oldu özür dilerim acaba bu statık elektrık dendi donamıma zarar mı verdi , birkaç kişiyle görüşünce donanımda zarar olsa hata verirdi bilgisayar denildi bana
Valla kardeşim kendimden yola çıkarak, R9 270 kullanıyorum boşta 30-35 yükte 67'yi geçtiğini görmedim ama kasa içi hava sürkülasyonu önemli bende 4 adet fan var 12 mm'lik kasan nedir fan durumu nedir bu oyunlarda sıkıntı yaratıyor mu? donma takılma v.s?

İlginiz için teşekkür ederim, dostum Evo marka olan pervane üste bakıyor. 4 RAM girişinin 2'sini kullanamıyorum bayağı büyük diğeri de fanı zaten o da HDMI girişinin üstünde. Ya dostum normalde 1 sene kullandım hiç sıkıntısını görmedim ama bu olaylardan sonra oyunlarda kasmaya başladı :( kasam Xigmatek Assasin Black 80 plus 700 W yanı camlı olandan soğutucum kasanın üstüne doğru pervanesi dönüyor, ya korkum statik elektrikten bir şey olur mu hiç anlamam PC'den ve acaba donanımım mı zarar gördü :( Ve PC'nin kendi driverı var oradan yüklendi bende yanlarındaydım yüklenirken ve Punkbaster hatası Assasin Creater oyunun yüklerken çıkıyor, oyunlarda orjinal bir de kırmızı yanan yerde burası.
-kasa içim böyle

Bilgisayarın yavaşlaması açılırken yavaşlamasına neden olan nedir peki ?

Dosya Ekleri

• 070920142485.jpg
    070920142485.jpg
    262,3 KB · Görüntüleme: 366
  • 070920142486.jpg
    070920142486.jpg
    258,9 KB · Görüntüleme: 402
  • 070920142487.jpg
    070920142487.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 356
ilginiz için tesekkür ederim, dostum evo marka olan pervana üste bakıyor 4 ram girişinin 2 sini kullanamıyorum baya büyük diğeride fanı zatan oda hdmı girişinin üstünde. Ya dostum normalde 1 sene kullandım hiç sıkıntısını görmedim ama bu olaylardan sonra oyunlarda kasmaya başladı :( kasam xmatek asasın black 80 plus 700w yanı camlı olandan soğutucum kasanın üstüne doğru pervanesi dönüyor, ya korkum statık elektrıkten birşey olur mu hiç anlamam pcden ve acaba donanımım mı zarar gördü :( ve pc nin kendi drıverı var oradan yüklendi bende yanlarındaydım yüklenirken ve punkbaster hatası assasıan creater oyunun yüklerken çıkıyor , oyunlarda orjinal birde kırmızı yanan yerde burası
-kasa içim böyle

bilgisayarın yavaşlaması açılırken yavaşlamasına neden olan nedir peki ?
Kardeş sen ne yaptın ya? Hemen götür o kasayı o soğutucuyu takan adamı bul ağzına ne geliyorsa söyle :D hemen değiştir o soğutucuyu.

ilginiz için tesekkür ederim, dostum evo marka olan pervana üste bakıyor 4 ram girişinin 2 sini kullanamıyorum baya büyük diğeride fanı zatan oda hdmı girişinin üstünde. Ya dostum normalde 1 sene kullandım hiç sıkıntısını görmedim ama bu olaylardan sonra oyunlarda kasmaya başladı :( kasam xmatek asasın black 80 plus 700w yanı camlı olandan soğutucum kasanın üstüne doğru pervanesi dönüyor, ya korkum statık elektrıkten birşey olur mu hiç anlamam pcden ve acaba donanımım mı zarar gördü :( ve pc nin kendi drıverı var oradan yüklendi bende yanlarındaydım yüklenirken ve punkbaster hatası assasıan creater oyunun yüklerken çıkıyor , oyunlarda orjinal birde kırmızı yanan yerde burası
-kasa içim böyle

bilgisayarın yavaşlaması açılırken yavaşlamasına neden olan nedir peki ?
vay gerizekalı yaa kim taktı o soğutucuyu işlemcinin bütün sıcaklığı ekran kartına vuruyor soğutucu fanı yaa rame bakacak yada ekran kartına bakacak yani soğutucunun demir kısmı egsoz fana bakmak zorunda şöyle
images.jpg
WWYPNN.jpg

Merhaba arkadaşlar ;

-Benim problemimde bu 2. konum çünkü hala sağlıklı bir bilgi edinemedim acaba yardımcı olabilir misiniz ? Ekran kartım gtx 760 diretcu IIve Need For Speed Carbon oyununda 30 dk oynamayla max GPU 80 i görüyor acaba bur normal mi Gtx 760 için 80 ama 760 diretcu II için max 65 deniyor ?

-Bigisayarım da mavi ekran+reset+yavaşlama sorunu vardı, bunun nedeni bigisayara format attırmak istememden oluştu ve kasayı dışarıdan birine vermek istemedim eve bilgisayarcı geldi format atarken BIOS son sürüm dedi pek beceremedi, birkaç defa power dan açtı kapadı virüs programı yükledi falan sonra mavi ekran+reset+yavaşlama sorunları yaşamaya başladım. Bende vatan bilgisayara gittim ve onlar format atmaya çalışırken mavi ekran hatası aldı, format atılmıyordu bilgisayara yazmıyordu cd yi dakikalarca nereden baksanız 30’dk falan bekledik hala %0 dı bunu üzerine sorun HDD den dendi ben HDD bulup tekrar denediler yine olmadı sonra RAM den dedi ve tek tek Ram ları denediler yine olmadı en az 4-5 saat uğraştılar ama olumlu bir şey olmadı en son UZAY MONTAJ yapıldı ve ozaman format atılabildi sonra STATIK ELEKTRIK olmuş ondan dolayı bu sorunu yaşadığımı söylediler format atıldı kasam tekrar montaj edildi. Sonra drıverlar falan yüklendi ve parçalarda sorununuz yok dendi kasamı eve getirdim.

- Kasamı eve getirip güç kablosunu takınca POWER üstünde ki POWER ın ışığı değil o mavi renk, bataryaya benzer bir simgenin yanında kırmızı ışık yanmaya başladı bazen uzun bazen yanıp yanıp sönüyordu ve eskiden kasamda böyle bir şey yoktu, geçen ki konuda onun HDD olduğunu söyledir acaba HDD mi oluyor ?

-Bigisayara format atılmasına rağmen eskiden BF4 ü HD oynayabilirken ve hiçbir sıkıntı yaşamazken artık sistem gereksinimleri düşük oyunları HD oynayamıyorum acaba bunun sorunu neden kaynaklanıyor olabilir ?

-Bilgisayarım açılırken çok yavaş açılmaya ve nette gezerken geriye gidememe gibi sorunlar yaşıyorum, geriye her tıkladığımda gitmiyor anca internet sayfası açılınca ki duruma gelene kadar geriye basınca geriye gidiyor yani en başa dönüyor, bir öncesine dönmüyor, Nette videolar izlerken tam ekran yapınca sol alt köşede sitenin HTPP li başlayan adresi duruyor birkaç defa tam ekran yap, tam ekrandan çık olayından sonra düzeliyor yoksa düzelmiyor sebebi ne olabilir ?

-Oyun yüklenirken de şöyle hatalar alıyorum acaba sebepleri neler ?

· sistemim : ekran kartım asusu geforce gtx 760 dıretcu II ddr5 2 gb 256 bit

· soğutucu :cooler master hiper 212 evo

· anakartım: m5a97 r2.0 amd ddr3

· ram: 2*4=8 gb sniper ddr 1600 mhz

· hdd: 1 tb barrucuda sata 7200rpm

· kasa: assasıan 80 plus 700w· cpu: amd 8350 4.00 ghzEki Görüntüle 20971 Eki Görüntüle 20972 Eki Görüntüle 20973 Eki Görüntüle 20971 Eki Görüntüle 20972 Eki Görüntüle 20973 Eki Görüntüle 20974

Eki Görüntüle 20975

resimler istemsiz bu kadar fazla oldu özür dilerim acaba bu statık elektrık dendi donamıma zarar mı verdi , birkaç kişiyle görüşünce donanımda zarar olsa hata verirdi bilgisayar denildi bana
Ekran kartında sorun yok eğer kasanın üst kısmında fan yok ise resim de attım örnek ki senin resimlerde yok gözüküyor oraya 1-2 fan tak kasa arkasına bakacak şekilde soğutucu demir kısmını çevir resimde attığım şekilde olacak. Geçmiş olsun büyük bir ihtimal bu şekilde montajı Vatan Bilgisayar yaptı götür ve yetkiliye şikayet et o montajı yapanı ekran kartın o yüzden ısınıyor, hadi kolay gelsin.

Merhaba arkadaşlar ;

-Bilgisayarım açılırken çok yavaş açılmaya ve nette gezerken geriye gidememe gibi sorunlar yaşıyorum, geriye her tıkladığımda gitmiyor anca internet sayfası açılınca ki duruma gelene kadar geriye basınca geriye gidiyor yani en başa dönüyor, bir öncesine dönmüyor, Nette videolar izlerken tam ekran yapınca sol alt köşede sitenin HTPP li başlayan adresi duruyor birkaç defa tam ekran yap, tam ekrandan çık olayından sonra düzeliyor yoksa düzelmiyor sebebi ne olab

ekran kartında sorun yok eğer kasanın üst kısmında fan yok ise resim de attım örnek ki senin resimlerdde uok gözüküyor oraya 1-2 fan tak kasa arkasına bakacak şekilde soğutucu demir kısmını çevir resimde attığım şekilde olcak geçmiş olsun büyük bi ihtimal bu şekilde montajı vatan bilgisayar yaptı götür ve yetkiliye şikayet et o montajı yapanı ekran kartın o yüzden ısınıyor hadi kolay gelsin

Kasanda resimde bir adet arka egzos fan var. Soğutucu fanı RAM tarafına bakacak soğutucu demir kısmı kasa arkasındaki egzos fana bakacak şekilde taktır sonra üst tarafa 2 fan tak 10-20 lira bir şey 1 tane ön alt kısımdan yani kasa ön kısmına havayı içeri üfleyecek şekilde fan taktır. Bilmiyorum eğer varsa sıkıntı yok normalde 2 fan olur kasalarda ama kasanın ön alt ve yan kapağa takılan fanları içeri üfleyecek kasanın üst ve arka kısmına takılan fanları havayı dışarı atacak şekilde takılır sen de alıp takabilirsin fanların üzerinde de yön işaretleri bulunur bu kadar basit ama senin sorunun işlemci soğutucusuyla alakalı yanlış takılmış.

Peki sorun yaratır mı bu? Yani ben bu bilgisayarı kullanmadım en fazla 1 saat açık kaldı geri zekalılar yüzünden donanıma zarar gelmiş midir ve Bursa'ya taşınacağım 1 haftaya kadar zaten. Bu PC'yi kullanamıyorum ilk işim Vatana gidip montajın düzeltilmesi olacak yani demek istediğiniz bana yapılanın tam tersi olacak dimi pervane alta bakacak demir üste?

Bir de bunun böyle olması PC'yi yavaşlatır mı yani tüm sorun sadece bu gibi mi gözüküyor?

peki sorun yaratır mı bu yani ben bu bilgisayarı kullanmadım en fazla 1 saat açık kaldı gerızekalılar yüzünden donanıma zarar gelmişmidir ve bursaya taşınıcam 1 haftaya kadar zaten bu pc yi kullanamıyorum ilk işim vatana gidip montajın düzeltilmesi olacak yani demek istediğiniz bana yapılanın tam tersi olcak dimi pervane alta bakacak demir üste

birde bunun böyle olması pc yi yavaşlatırmı yani tüm sorun sadece bu gibimi gözüküyor
PC ilk formatla haftalar sonra güncelleme vs derken yavaşlama olur fakat bu ne zamandır böyle? Kullandığına bağlı ama senin ekran kartının sıcaklıkları 15 derece artması bu nedenden onu biliyorum şimdi ben sana açıp benim kasanın da resmini çekerim de çok zor iş ya kusura bakma. Sana örnek resim atıyorum tek yapacağın şimdilik kasayı Vatan'a götür ve fanı senin kasanın üst kısmında fan yok yani sen soğutucuyu şu şekil takacaksın resim atıyorum. Aynen o şekil takacaksın kasanın üstüne fan takarsan dediğin yöntemle de takılır ama soğutucu demir kısmından sıcaklığı attığı için ekran kartına bakmayacak yani bunu çocuk bile bilirken Vatan çalışanı hala böyle takıyorsa bırakmalı o adam işi.

peki sorun yaratır mı bu yani ben bu bilgisayarı kullanmadım en fazla 1 saat açık kaldı gerızekalılar yüzünden donanıma zarar gelmişmidir ve bursaya taşınıcam 1 haftaya kadar zaten bu pc yi kullanamıyorum ilk işim vatana gidip montajın düzeltilmesi olacak yani demek istediğiniz bana yapılanın tam tersi olcak dimi pervane alta bakacak demir üste

birde bunun böyle olması pc yi yavaşlatırmı yani tüm sorun sadece bu gibimi gözüküyor
Sıcaklıklarla donmalar vs takılmalar yaşanır, bir de sıcak hava komple kasa içine dolduğu için muhtemel işlemcide ısınıyor yani bu nedenden dolayı yavaşlama olabilir. Götür, düzelttir hala aynı sorun varsa bir de bu fanı böyle takanı oraya bildir. Bakın birçok kasa alan var elbet orda anlayan da var bu işten bu adam böyle taktı ve ben bu sorunları yaşıyorum diye bildir. Hala aynı sorunun devam ederse getireceğim kasayı de orda müdüre söyle hatta durumu izah et Google'a bile yazsanız bu fanın böyle takılmayacağını bilirsiniz de. Sizin çalışanınız onlarca kasa toplamasına rağmen benim soğutucumu bu şekilde takmış de. Bilmiyormuş gibi davranma salak salak konuşup sizi eve geri gönderirler.

Dosya Ekleri

• tfxxb (1077 x 807).jpg
    tfxxb (1077 x 807).jpg
    227,1 KB · Görüntüleme: 466
Anladığım kadarıyla soğutucuyu yan çevirteceğim. Arkası beyaz fana bakacak çok teşekkür ederim günlerdir kimse böyle yardımcı olmadı. Yalnız bunu Van'daki Vatan yaptı ve bu hafta ben Bursa'ya gidiyorum bir de Ağrı'da oturduğumdan dolayı gidip gelemeyeceğim. Yani yaptığı yanına kalacak ama Bursa'da mutlaka bunu müdüre bildireceğim. Şimdi bu işlemi yaptıktan sonra üste 2 fan alta da 1 fan taktıracağım alta taktırdığım içeri üfleyecek üsttekiler dışarı doğru anlamış mıyım?

Bilgisayarım açılırken çok yavaş açılmaya ve nette gezerken geriye gidememe gibi sorunlar yaşıyorum, geriye her tıkladığımda gitmiyor anca internet sayfası açılınca ki duruma gelene kadar geriye basınca geriye gidiyor yani en başa dönüyor, bir öncesine dönmüyor. Nette videolar izlerken tam ekran yapınca sol alt köşede sitenin HTPP'li başlayan adresi duruyor birkaç defa tam ekran yap, tam ekrandan çık olayından sonra düzeliyor yoksa düzelmiyor sebebi ne olabilir?(Bir de buna cevap alabilirsem sanırım sorunum bitmiş olacak birde HD Tune'de healt kısmında mavi bölge kablo sorunu diyor ve kasada da dediğim gibi power ışığının üstündeki mavi yer sanırım HDD oluyor yanıp sönüyor ve çok uzun yanıyor sönmüyor, acaba kabloda sorun mu oldu montajda falan ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı