GTX 760 ve Core i5 4690 darboğaz yapar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya bir açıklık getiriyorum ve artık daha fazla tartışmanın uzamasını istemiyorum...

1. Nvidia yazılımından kazanıyor.
  2. R9 290, GTX 770'den bir kaç FPS üstünlüğü vardır. Ama genel olarak R9 290 GTX 770'i geçmiştir.
  3. Bazı oyunları Nvidia daha iyi çalıştırır, bazılarını da AMD.
  4. VRAM ekran çoğaldığında farkı ortaya çıkar. Tek ekran kullanıyorsanız 2 GB yeterlidir.
  5. Nvidia'nın yazılımı AMD'nin yazılımına çok üstün bir şekilde fark koyar. AMD'nin yazılımına yazılım denemez!
Daha fazla uzatmanın anlamı yok herşey bundan ibaret ve bunlar için kavga ediyoruz...
He ya 1-2 FPS AnandTech | Bench - GPU14

Normalde yorum yapmayacaktım ama bir yorum bırakayım dedim.

İyice Fanboy olunmuş ya. Yazılımdan bahsediliyor. Yazılım ne ki ? GeForce Experience ne ? Raptr ne ?

Yazılım da değil bu. Utility denilen yardımcı programlar. Bu programlar size performansta katkı yapmazlar. Sistemdeki gereksiz bileşenleri durdurup oyunu açması, piyasada tonla alternatifi olan FPS göstergesi ve video kaydedici içeriyorlar.

Fanboy olayım derken konuyu değişik yerlere götürmeyelim. Darboğaz konusu, AMD vs NVIDIA konusu olmuş. Darboğaz yapmaz diye mesaj atıp gitmek varken, bu konu neden uzadı, hayret ediyorum.

Raptr hangi yılda çıktı bu arada ? 5 sene önce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı