GTX 770 sisteme yükseltme önerisi

O işlemci o ekran kartını besler mi?
Oyununa göre değişiyor ama çoğu oyunda besliyor. Zaten maksimum besleyeceği ekran kartı bu. Hafif OC ile mükemmel olur. Oyunlar ağırlaştıkça grafik ayarlarını arttırarak darboğazıda ortadan kaldırır ileriye dönük olur diye düşünüyorum.

Bu bilgisayara yapılacak harcama yerine yeni giriş seviyesi bir sistem toplayabilirsin. Sistemi hiç bozma bence.
Ama GTX770 zaten neredeyse bir GTX1050 kadar, hatta bazen önde bile. Yapacaksa çok daha iyi bir yükseltme yapması lazım, yoksa dolar da çok yüksek, gerçekten anlamsız olur.

Sistem çöp olmuş değil de sistemi yükseltmek pek mantıklı gelmiyor. Yükseltmeden sonra sistem sizi tatmin etmeyecekmiş gibi bir izlenime kapılıyorum.
Anladım zaten yatırım manasında çöp dedim yoksa 6 sene beni yarı yolda bırakmaması ile gayet stabil bir pc topladığımı düşünmüşümdür her zaman.
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Bence GTX 1650S ve RAM alıp yoluna devam etmelisin SSD yoksa birde SSD alıp temiz kurulum yaparsın, hafifte OC çok tatlı olur. İşlemciniz vasat değil çünkü hala yeterli bence.

Arkadaşlar sisteme çöp muamelesi yapmak yerine en azından olabilecekleri önerin. Ölü yatırım veya değil bu çok da mühim değil. Sistem hala 1080P'de birçok oyunu rahatlıkla oynatır.

RAM'leri 16 yapıp I7 4790K veya 4770K ve GTX1650S yada GTX1660 gibi parçalara bütçeye göre geçilebilir. Ekran kartı pahalı gelirse RX580 gibi alternatife de yönelebilirsiniz.

Anladım zaten yatırım manasında çöp dedim yoksa 6 sene beni yarı yolda bırakmaması ile gayet stabil bir pc topladığımı düşünmüşümdür her zaman.
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Tabii sisteminiz gayet güzel. Bilgisayarlar çok hızlı gelişiyor ve maalesef onların hızına bizim cüzdanlarımız yetişemiyor. Sistem çöp olmuş değil bir tanıdığına verebilirsin, satabilirsin ya da güvenli işlemlerini yapabileceğin bir sistem olarak saklayabilirsin. Şahsen ben böyle durumda ailemden birilerine veriyorum. Üst düzey oyunları üst düzey ayarlarda oynamayacaksanız kalabilir de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı