GTX 770 + SSD'mi yoksa sadece GTX 780'mi ?

Performans konusunda R9 290 öndedir. Alın bi' Chip dergisi okuyun, öğrenin.
Hocam önde olmak sadece performans mı peki ? Ben güncelleme beklemek istemiyorum, oyunu çıktığı saat oynamak istiyorum. Amd'nin keyfini beklemek yerine parayı basar kendi keyfimi beklerim ki ayrıca ben bu soruda 290'mı 780'mi demedim. Lütfen konuyu saptırmayın.
 
Fiyatlar çok pahalı olacaktır büyük ihtimal ile, o zaman 750 Tİ alıp işlemciyi ve ssd'yi arttırıyım

630 alıp işlemci ve ssd'yi arttırın. :D :D :D Şaka bir yana, dediğim gibi 780 alın, sonrada SSD alırsınız. 770 alırsanız, sonra diyiceksiniz ki "keşke 780 alsaydım". İçinizde kalıcak ve her aklınıza geldiğinizde üzülecekseniz. Mesela babama telefon alırken ben Desire 500'ü alacaktım, gittik grand neo aldık. Desire 500 içimde kaldı, her seferinde aklıma geldiğinde üzülüyorum. :( Siz 780 alın.
 
Gtx 780 almanı öneririm. Nede olsa sonradan sisteminizi ssd ekleyerek yükseltebilirsiniz fakat gtx 770 ile böyle bir durum yok. SLI yapabilirsiniz ama 780 alıp sonradan ssd eklemek biraz daha mantıklı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı