GTX 780 Ti Uzun Ömürlü Müdür ?

Birazda şunu düşünelim. Teknoloji hep ilerliyor. Peki oyunlar daha ne kadar gerçekçi olabilir ki ? artık oyunları sadece pc'den oyun motorlarından yapmıyorlar. Gerçek insanları film gibi oynatıyorlar. Peki ileride ne olacak ? ben size şunu söyleyelim oyun dünyası 2020'de tıkanır.

Birazda şunu düşünelim. Teknoloji hep ilerliyor. Peki oyunlar daha ne kadar gerçekçi olabilir ki ? artık oyunları sadece pc'den oyun motorlarından yapmıyorlar. Gerçek insanları film gibi oynatıyorlar. Peki ileride ne olacak ? ben size şunu söyleyelim oyun dünyası 2020'de tıkanır.
2020'de öyle birşey çıkarırlar ki, inanamazsın. Ki oyunların yapay zekasının daha çok gelişime ihtiyacı var. Ayrıca 2020'de senin ihtiyacın olmayan birşeyi bile sana pazarlarlar. Burda sen deyişim, sadece seni değil, bizleri de kapsıyor. :)

Geliştikçe para saçacaksınız. Neden gelişmesini istiyorsunuz ? onu anlamadım . :) İnşallah çok daha fazla ilerlemez. Düşünsenize R30 390X çıktığını.
Gelişeceğini düşünüyoruz. Sende düşünmüyorsun. İsteme yada istememe gibi bir durum yok. Ancak bunu soracak olursan, daha gerçekçi oyunları oynamak isterim. Ancak normalden daha pahalı fiyata çıkarsa, ona göre tepki de gösterebiliriz. Ancak konu bu değil. Laf ebeliğiyle konuyu değiştirmeye çalışıyorsunuz. Ki 2020 çok uzak değil. Şuan bile tıkanmayan oyunlar 6 yıl daha rahatça gelişecektir. Ne motorlar, ne yazılımlar çıkacaktır. Hangi futbol oyunu şuan size gerçekçi hisleri yaşatıyor. Ben zevk almıyorum.

kesinlikle katılıyorum daha öncede söyledim crysis 3'e ne ekleyebilirler ki, 4k 8k monitör diye gidecekler işte 1920-1280 çözünürlükte gtx 780 ti torununa bile yeter.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı