GTX 860M "yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" sorunu

baki90

Hectopat
Daha fazla  
Aygıt yöneticisinden NVIDIA ekran kartını etkinleştirdiğim zaman bilgisayarım kasıyor ve NVIDIA ile hiçbir oyunu açamıyorum. Intel HD Graphics 4600 ile oyunlarımı açıp oynayabiliyorum ama dediğim gibi NVIDIA ile açtığım oyunlar görev yöneticisinde görünüyor fakat oyun acılmıyor. Sürücüleri güncelledim, sonuç alamadım. Driverları silip yeniden yükledim (NVIDIA ve Intel) yine de bir sonuç alamadım. Sorun başıma geldiği günü anlatayım. CS:GO oynarken bilgisayarım dondu ve ben de kapattım. Yeniden açtım oyuna tekrar girdim bu sefer mavi ekran aldım. Bilgisayarı yeniden açıp virüs programı ile tarattığımda (virüs programı aktif değildi) trojan buldu ve trojanların hepsini sildim. Daha sonra da NVIDIA görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası almaya basladım. Dediğim gibi NVIDIA etkinleştirdiğim zaman laptopum kasıyor. Acil yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
  • Windows sürümü : Windows 8.1 Single Language
  • İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz
  • Yüklü bellek (RAM) : 16,0 GB
  • Sistem türü : 64 bit işletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci
  • EKRAN : Intel(R) HD Graphics Family 4600
  • OLUŞTURUCU : NVIDIA GeForce GTX 860M (2GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyalarını paylaşın.

Minidump Dosyalarını Upload Etme

Anlattıklarınızdan yola çıkacak olursak harici ekran kartınız arızalı. Aynı sıkıntıları yaşarken NVIDIA'yı kaldırıp sadece Intel ile denediğinizde sorun tekerrür etmiyorsa BIOS'u güncelleyip temiz Windows 10 x64 kurulumu gerçekleştirin. Yine Intel sürücüsünde bu sıkıntıları yaşamayıp NVIDIA grafik kartında bu sıkıntıları yaşarsanız harici grafik işlemciniz çok yüksek ihtimalle arızalıdır. Minidump dosyalarınızı paylaştığınızda kesin bir teşhis koyabilirim.

Minidump dosyalarını paylaşın.

Minidump Dosyalarını Upload Etme

Anlattıklarınızdan yola çıkacak olursak harici ekran kartınız arızalı. Aynı sıkıntıları yaşarken NVIDIA'yı kaldırıp sadece Intel ile denediğinizde sorun tekerrür etmiyorsa BIOS'u güncelleyip temiz Windows 10 x64 kurulumu gerçekleştirin. Yine Intel sürücüsünde bu sıkıntıları yaşamayıp NVIDIA grafik kartında bu sıkıntıları yaşarsanız harici grafik işlemciniz çok yüksek ihtimalle arızalıdır. Minidump dosyalarınızı paylaştığınızda kesin bir teşhis koyabilirim.

Minidump klösörünün içi boş :/ bilgisayarı temizleyici program temizlemiş olabilir

Son düzenleme:
Ccleaner gibi sistem temizlik/bakım yazılımlarını şimdilik kullanmayın. Mavi ekran aldığınızda döküm dosyasını paylaşırsınız.
alırsam eğer size bildiricem ama aldığım mavi ekran hatası driverları yeniden kurduktan sonra sadece şu oldu oda 1 seferliğine
dpc_watchdog_violation

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı