Gtx 960 Alarak Hata Mı Yaptım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTX 770 ekran kartım var. Ve 2 GB belleğin sıkıntısını çekiyorum açıkçası..

Son düzenleyen: Moderatör:
VRAM olayı şehir efsanesinden öteye gidemez ya zaten. Birkaç ayarı kıstın çok rahat oynarsın her oyunu. Millet bütün ayarları köklüyor sonra da VRAM yetmiyor yaaa diye ağlıyor.

Ben Recep Baltaşın bir yazısında okumuştum ekran çözünürlüğü 1920x1080 geçmediği sürece GB önemi yok diyodu.

Arkadaslar bir cok konu actim ama galiba rastlamamissiniz. GTA V'e sahipseniz VRAM'i hice sayabilliyorsunuz, yani bütün her sey ultrada oynatabilliyorsun. Benim su anda GTX 770 var ve 4x MSAA acarak bütün ayarlari Ultraya alarak oynatabiliyorum. Akici mi? Evet akici. Shuttering, yani takilma gibi seyler hic yok oyunda.

Ki ben 2K'da da oynadim ve test ettim. MSAA kapaliydi bu sefer FPS 25-30.

Bu ayari acmak icin Grafik ayarlariniza girip en yukardaki seyi "ON" yapmaniz lazim

"Ignore Suggested Limits" adi bu.

Bende GTX 750 Ti var, biraz OC ettim ve şuan Far Cry 4'te 1080p'de en yüksek ayarlar ama MSAA ve V-Sync kapalı iken 35-45 FPS arası değerler alıyorum. Çok nadir durumlarda 35 altına düşüyor.
GTX 960, 750 Ti'in OC edilmiş halinden dahi daha iyi bir kart. Kartını değiştirecek bir durum yok. Tabi grafik takıntılı değilsen her şeyi en yüksek de oynamak gibi, seni rahatlıkla 2 yıl götürür o kart.

Sana önerim 2GB bellekli ekran kartı alma malum artık yetersiz kalıyor bu bi gerçek.

GTX 960 pişmanlık yaratmaz gayet güzel bir kart. Üst modelleri var olsada 1080P için gayet yeterlidir.

Arkadaşımın Casper marka ekran kartında VRAM'e abanan 4 GB VRAM'li bir bilgisayarı var. Fakat benim 2 GB GT 730'dan daha az performans veriyor.

Ben de R9 285 aldım daha kullanmadım ama Vram yeteceğinden eminim. Benim için akıcılık önemli olduğu için yumuşatmaları pek artırmam keyfime bakarım. Siz de öyle yapın hiçbir sıkıntı olmaz. Vram yetmezciler hiçbir şey bilmiyor genelde kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı