GTX 960, R9 380 olarak gözüküyor

Deslow

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Ekran kartım GTX 960. Fortnite yüklemek istedim fakat bu hatayla karşılaştım. Görev yöneticisinde ekran kartım R9 380 gözüküyor, GTX 960'a sahip olmama rağmen. Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• amd.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 128
Hocam ileri de sorun yaşar mıyım ki? 960'dan daha iyi bir kartmış, 1250 TL vererek 960 alacaktım, 380 çıktı. Gerçekten şaka gibi.
Kardeşim sahte kartsa driver sorunları yaşarsın ama üstüne yanlışlıkla 960 yazıldıysa hayrı konu bak bakalım 960 internetten aynısıysa şekil tarz olarak o zaman sahte kart geri ver hemen..

Güncel sürücüyü kurup oyunlardaki FPS değerlerine bakın, anormallik yoksa sorun da yoktur.
Kartı taktıktan sonra, Bus Simulator, Fortnite, ETS2 oynadım. Sıkıntı çıkarmadı hiç bir şekilde. Şu anda driveri kuruyorum.

Hocam tekrar sorun çıkabilir diye biliyorum ama?

Kartı fırınlayıp yıllarca kullananlar da oluyor performans kaybı olmadan yani en fazla ekran kartı komple açılıp yakından incelenir ama o da çok teknik detay, yazılımla veya basit kullanıcı bakarak anlayamaz. Bu durumda yapacağı en iyi şey sürücüyü indirip test yapıp oyunlara dalmak. Kart sağlamsa akar.

Kartı taktıktan sonra, Bus Simulator, Fortnite, ETS2 oynadım. Sıkıntı çıkarmadı hiç bir şekilde. Şu anda driveri kuruyorum.
Hocam mesela fortnite da anormal bir FPS düşüklüğü görmediyseniz sorun yok gibi, keyfini çıkarın. Sürücüyü kurarken sorun yaşarsanız hatasıyla beraber atarsınız. Normal bir şekilde sürücü kurulumu yapabiliyorsanız zaten sahte olmasının pek bi mümkünatı kalmıyor.

Kardeşim sahte kartsa driver sorunları yaşarsın ama üstüne yanlışlıkla 960 yazıldıysa hayrı konu bak bakalım 960 internetten aynısıysa şekil tarz olarak o zaman sahte kart geri ver hemen..
Hocam GTX 960 ile R9 380 arasın da bir fark göremedim tasarım olarak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…