Deslow
Hectopat
Daha fazla
Hocam tekrar sorun çıkabilir diye biliyorum ama?Bilmiyorum bazen fırınlanmış kartlar eskisinden bile iyi çalışabiliyor. Çok ayrı bir mevzu.
@Deslow burada vakit kaybedeceğine az önce attığım linkten son sürücüyü indir kur da iki test yap.
Kardeşim sahte kartsa driver sorunları yaşarsın ama üstüne yanlışlıkla 960 yazıldıysa hayrı konu bak bakalım 960 internetten aynısıysa şekil tarz olarak o zaman sahte kart geri ver hemen..Hocam ileri de sorun yaşar mıyım ki? 960'dan daha iyi bir kartmış, 1250 TL vererek 960 alacaktım, 380 çıktı. Gerçekten şaka gibi.
Kartı taktıktan sonra, Bus Simulator, Fortnite, ETS2 oynadım. Sıkıntı çıkarmadı hiç bir şekilde. Şu anda driveri kuruyorum.Güncel sürücüyü kurup oyunlardaki FPS değerlerine bakın, anormallik yoksa sorun da yoktur.
Hocam tekrar sorun çıkabilir diye biliyorum ama?
Hocam mesela fortnite da anormal bir FPS düşüklüğü görmediyseniz sorun yok gibi, keyfini çıkarın. Sürücüyü kurarken sorun yaşarsanız hatasıyla beraber atarsınız. Normal bir şekilde sürücü kurulumu yapabiliyorsanız zaten sahte olmasının pek bi mümkünatı kalmıyor.Kartı taktıktan sonra, Bus Simulator, Fortnite, ETS2 oynadım. Sıkıntı çıkarmadı hiç bir şekilde. Şu anda driveri kuruyorum.
Hocam GTX 960 ile R9 380 arasın da bir fark göremedim tasarım olarak...Kardeşim sahte kartsa driver sorunları yaşarsın ama üstüne yanlışlıkla 960 yazıldıysa hayrı konu bak bakalım 960 internetten aynısıysa şekil tarz olarak o zaman sahte kart geri ver hemen..
Konuyu oku da geKonuyu
Konuyu okudum ben krall..Konuyu oku da gel...
Kral okuduysan sorun olmadığını aksine iyi bir şey olduğunu bilmen gerek.Konuyu okudum ben krall..
Hocam o zaman ilan adına yanlış yazmış olabilir satan arkadaş, fazla ekran kartı satan birisiyse tasarım benzerliğinden GTX 960 yazmış olabilirHocam GTX 960 ile R9 380 arasın da bir fark göremedim tasarım olarak...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.