Deslow
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar gülmeler falan nedir ya emojiler kardeşim bi durumdan söz ediyor siz dalga geçer gibi gülme emojileri bırakıyorsunuz hayırdır ya. Kardeşim gecen ben bu senin aldığın kartın videosunu izledim sahte kart almış olabilirsin... Geri ver istersen..Merhaba,
Ekran kartım GTX 960. Fortnite yüklemek istedim fakat bu hatayla karşılaştım. Görev yöneticisinde ekran kartım R9 380 gözüküyor, GTX 960'a sahip olmama rağmen. Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim?
Konuyu oku da gel...Arkadaşlar gülmeler falan nedir ya emojiler kardeşim bi durumdan söz ediyor siz dalga geçer gibi gülme emojileri bırakıyorsunuz hayırdır ya. Kardeşim gecen ben bu senin aldığın kartın videosunu izledim sahte kart almış olabilirsin... Geri ver istersen..
Hocam aylık 500 TL gelir mi fatura.![]()
![]()
Hocam ileri de sorun yaşar mıyım ki? 960'dan daha iyi bir kartmış, 1250 TL vererek 960 alacaktım, 380 çıktı. Gerçekten şaka gibi. Ayrıca tadımız kaçmasın hocam, gece gece ne yaşadığımı ben gerçekten anlayamadım. Kazık mı yedim, o mu yedi anlamadım gerçekten.Arkadaşlar gülmeler falan nedir ya emojiler kardeşim bi durumdan söz ediyor siz dalga geçer gibi gülme emojileri bırakıyorsunuz hayırdır ya. Kardeşim gecen ben bu senin aldığın kartın videosunu izledim sahte kart almış olabilirsin... Geri ver istersen..
Hocam elindeki kart gerçek bir R9 380 ise aralarında elektrik tüketimi dışında pek bir performans farkı yok, biz de dalga geçme amaçlı gülmüyoruz zaten eğleniyoruz azıcık saçma olayla. Elindeki kart GT 210 çıksa evet hiç birimiz gülmezdik.Arkadaşlar gülmeler falan nedir ya emojiler kardeşim bi durumdan söz ediyor siz dalga geçer gibi gülme emojileri bırakıyorsunuz hayırdır ya. Kardeşim gecen ben bu senin aldığın kartın videosunu izledim sahte kart almış olabilirsin... Geri ver istersen..
Gerçek olduğunu nasıl anlayabilirim ki?Hocam elindeki kart gerçek bir R9 380 ise aralarında elektrik tüketimi dışında pek bir performans farkı yok, biz de dalga geçme amaçlı gülmüyoruz zaten eğleniyoruz azıcık saçma olayla. Elindeki kart GT 210 çıksa evet hiç birimiz gülmezdik.
Ya bu kart fırınlanmış falan olmasın?
Bunu test edebilir miyiz arkadaşlar?
Sanırım gerçek, mavi ekran vb. vermedi zaten.Gerçek olduğunu nasıl anlayabilirim ki?
Hocam FPS değerlerinden anlarsınız, mesela VALORANT girin. İşlemciniz ne ayrıca? 20-30 FPS almıyorsanız GT 210 değildirGerçek olduğunu nasıl anlayabilirim ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.