GTX 960 Sistem Far Cry 4 FPS Sorunu

Serkan37

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sorunum şu ki Far Cry 4'te Ultra ayarlarda ortalama 30 fps ile oynuyorum ve savaşlarda bu fps 20'lere kadar düşüyor ve kasma oluyor. Benimkiyle aynı sistemde olan kişiler 50-60 fps, çok akıcı bi şekilde bu oyunu oynuyor. Sürücülerim güncel olmasına rağmen bi türlü sorunu çözemedim. Artık sistemde bi sorun olduğunu düşünmeye başladım. Ayrıca lowa alınca daha çok kasıyor oyun

Sistemim;

1. i5 6500
  2. msi gtx 960
  3. Kingston 8gb Hyperx fury black ddr4 2666mhz
  4. Asus z170-k
  5. Sandisk 128gb SSD
Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum...

İşlemcinizin ekran kartına yetişemediği anlamına gelir darboğaz. Oyunda CPU kullanımına bakınız. MSİ Afterburner ile bunu halledebilirsiniz.
İşlemcinizin kullanım yüzdesi aşırı fazla ise darboğaz olduğu anlamına geliyordu sanırım. Yanlışım varsa düzeltiniz.

Ultra ayarlarla 60 fps alan arkadaşlar rüyasında mı alıyor acaba? Millet akılsız mı ki gidip 970 veya 980 alıyor ultra için. Öyle birşey olsa herkes Gtx 960 alır. Aldığınız 30 fps değeri, ultra ayarlarda gayet normal. Ultra ayarlarda 960 ile bu oyunda 60 fps bekliyorsunuz. Çok beklersiniz.

Buyrun, ultra ayarlarda ortalama 50 FPS teste göre: NVIDIA GeForce GTX 960

Daha düzgün bi şekilde cevap vermenizi beklerdim ama olsun. Benim anlatmak istediğim 30 fps değil 20 ye düşmesi ve kasması. Lütfen düzgün okuyup düzgün bi şekilde cevap yazınız.

3 farklı oyundaki cpu ve gpu bilgileri, darboğaz var mı? ben anlamadığım için resim yüklemeyi tercih ettim bi kontrol edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• csgo.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 536
  • lol.jpg
    206,3 KB · Görüntüleme: 572
  • far cry.jpg
    327,2 KB · Görüntüleme: 522
i5 6500 işlemcisi henüz bir kaç ay önce çıkmış yeni bir işlemcidir ve şu an piyasadaki ekran kartlarının neredeyse tamamını rahat bir şekilde kaldırabilecek bir işlemcidir. GTX 960 ile darboğaz yapması imkansızdır, bunu iddia etmek ise komiktir. Sisteminizin tümünü yazın. PSU'nuz yetersiz geliyor olabilir eski bir PSU ise. İşletim sisteminiz windows 10 mu? Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin misiniz?

Gtx 960, i5 6500 ile darboğaz yapamaz. TitanX belki. Gtx960, FarCry 4 gibi kaynak katili bir oyunu ultrada 50-60 fps ile açmak için çok yetersiz. Verilen testte 50-60 fps her an alınmıyor olabilir. 50-60 fps maxiumum fps değeri olabilir. Her an maximum fps değerinde gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…