Çözüldü GTX 960 sistemde oyunlar donup çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
RAM
12 GB 1600MHz
Ekran kartı
GTX 960 2GB OC
Anakart
HP
İşlemci
i5-3570 (4 çekirdek)
Ekran kartı: GTX 960 2 GB OC.
İşlemci: i5-3570 (4x)
RAM: 12 GB DDR3 1600MHz.
Anakart: HP.
PSU: 300W.

Önceki ekran kartımda hiçbir oyunu oynayamadığım için GTX 960 almaya karar verdim. İnternette baktım PSU'm uygun gözüküyordu aldım taktım. Önceden ekran kartı 30W çektiği için oyunlarda çöküyordu. O problemi hallettim şu anda ekran kartı 130W güce kadar çıkabiliyor. Ama hala çoğu oyunda oyun birden donuyor alt F4 atmak zorunda kalıyorum. Sistemimi zorlamayacak oyunlarda bile yapıyor bunu. Sürücülerim'da güncel DDU ile silip orijinal driverları tekrar indirdim ama nafile her oyunda aynı şeyi yapıyor.

Çözüm
YouTube'den vs. araştırma yaptım. Sorun benden kaynaklıymış tahminimce PSU yetmiyor. Bu tip sistemler için en az 400-450watt psu gerekiyor.
YouTube'den vs. araştırma yaptım. Sorun benden kaynaklıymış tahminimce PSU yetmiyor. Bu tip sistemler için en az 400-450watt psu gerekiyor.

Çözüm
Günaydın, kaç kez söyledik sana :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı