GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

73083

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2015
Mesajlar
461
Vatan Bilgisayarda Nvidia 900 serisinin ramazan bayramı için %10 indirime girdiğini duyunca PC toplama düşüncesindeyken daha da heveslenip yarın vatan bilgisayara gitme kararı aldım. :)

MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12
Almaya karar verip bu ekran kartının üstüne bilgisayar toplamaya karar verdim, ayrıca bir şey daha soracağım;

Asus GTX960 ROG STRIX OC EDITION GDDR5 4GB 128Bit DX12 Asus'un yaptığı model de var, hangisi daha iyi olur ne gibi bir fark var onu da bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)

Şu an bu ekran kartının Asus ve MSI modeli 1014 TL.

Ben bu ekran kartı da içinde olmak üzere 2600 maksimum 2700'e bir bilgisayar toplayacağım yarın akşama doğru Allah nasip eder ise. Geri kalan miktara ne gibi parçalar toplayayım bu konuda sizden yardım istiyorum. 2600'e toplarsam sıkıntı yaşamam ama eğer derseniz çok fark eder 2750'e çekme şansım da var ancak bütçemi aşmazsa tabii ki benim için daha iyi olur. Şimdiden yapılan yorumlara teşekkür ederim elinize yüreğinize sağlık hayırlı bayramlar dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 4590 ve MSI H97 PC Mate alabilirsin. RAM ve diğer bileşenleri bütçene göre kendin seç. RAM 1600MHz olsun.
( Kurban Bayramıdır o, Ramazan Bayramı olsa duramazsın.)
 
ASUS alsan bile teknik servisi Türkiye için artık çok ama çok kötüleşti. MSI alabilirsin ekran kartını. Yanına da i5 4460 ve H97 PC Mate alabilirsin.
 
İndirim sadece asusun 900 serisi için mevcut oyüzden msi almam mümkün değil. Hesap yapıyorum ama windows 8.1 fiyatı ekran kartından pahalı psikolojim bozuluyor :D
 
R9 380 düşünmüyorum nvidia kalitesi bir başka ve şuan indirim var. SSD 1-2 ay sonrada alabilirim şuan karta çok yüklenmek istemiyorum elimdede en azından aylık 800 900 lira para kalsın. Sizin yardımlarınızda kafamda kasa topladığımda bayağı yüksek bi mebla çıkıyo. Şuan seçtiğim parçaları söyleyeyim.

ASUS GTX 960 4GB
İNTE CORE İ5 4460
MSI H97 PC MATE
GSKILL 8 GB DDR3 1600MHZ CL9
WD 3.5 1TB 64MB HARDDİSK
COOLER MASTER RC K350 600W

Burada bir sorum var, ekran kartı ve işlemcinin toplam kullanacağı wat nekadar söyleyebilirmisiniz, daha ucuz bir kasaya yönelmek istiyorum şuan. Maddi olarak sıkıntıya girmek istemiyorum.

Windowsun bukadar pahalı olmasını aklım hayalim almıyo alenen dolandırıcılık bu ya.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı