GTX 960'lı sistemde düşük FPS sorunu

Bloodrapher

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bu technopat sosyale yeni üye oldum da yazım yanlışı varsa kusura bakmayın. Sorum şu olacaktı.
Benim elimde Gtx 960 4G, 8GB DDR3, İ5 760 sistemim var. Sıkıntım ise Call of Duty:AW oyununda Battlefield 3-4 oyunlarında ultrada 100Fps oynuyorum ama Cod oyununda ise Ultrada oynarken bir türlü 60 fps üstüne çıkamadım. En fazla ise 65fps. Ayarları Low a almama rağmen halen 60 fps üstüne çıkamıyorum. Bunun nedeni nedir?
Not olarak ise Cod da low ve ultrada bazenleri 35 fps ye iniyor

Oyunlar orijinal ise sürücüleri güncellemekten başka bir şey yapmaya gerek yok çipset dahil tüm sürücülere el at. İşlemci düşük diyenler için işlemci eski olabilir ama güçlü sayılabilecek ve o karta darboğaz yapmayacak güçte. Yinede Msı afterburner indirerek oyun içinde bak bakalım cpu kullanım oranı kaç.

CPU 90-100 arası. Ekran kartı da aynı sekılde.

Sıcaklıktan olabilir mi?

Bir türlü 60 fps'den çıkmıyor. Ultra veya low farketmez. Bir de iki ayarda da 40 fps'ye filan düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar orijinal ise sürücüleri güncellemekten başka bir şey yapmaya gerek yok çipset dahil tüm sürücülere el at. İşlemci düşük diyenler için işlemci eski olabilir ama güçlü sayılabilecek ve o karta darboğaz yapmayacak güçte. Yinede Msı afterburner indirerek oyun içinde bak bakalım cpu kullanım oranı kaç.
Gtx 960'a i5 760 he ? (n) Hadi ordan.

cpu 90-100 arası ekran kartı da aynı sekılde

Sıcaklıktan olabilir mi?

bir türlü 60 fps den çıkmıyor ultra veya low farketmez bide iki ayarda da 40 fps ye filan düşüyor
V-sync kapalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 960'a i5 760 he ? (n) Hadi ordan .

Üslup konusunda dikkat etmen gerek. Gtx 960 ile Gtx 760 birbirine çok yakın kartlar ve intel q9300 gibi bir işlemci ile halen kullanan tanıdıklarım mevcut. Varsayım üzerine konuşmayalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı