Çözüldü GTX 960M PUBG Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paradolox

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
PlayerUnknown's Battlegrounds'da FPS sorunu yaşıyorum, oysaki sistemimin iyi olmasına rağmen 25-30 FPS alıyorum. En düşük ayarlarda oynuyorum. Sistemim:
  • GTX 960M
  • i7 6700HQ
  • 12GB

Procces Lasso'yu kurduktan sonra PUBG'yi aç sonra tekrar programa gelip ordan TslGame exesini bul ama dikkat et Tslgame.be değil sadece Tslgame olanını bul sonra TslGame exesine sağ tıklayıp Application Power Profile'e gelip ordan Bitsum highest perfonmans olan seçeneği işaretle sonra tekrar Tslgame.exeye sağ tıklayıp Piority Class seçeneğine gelip always sonra Real Time seçeneğini işaretle sonra I/O priority seçeniğine gelip always sonra High seçeniğini seç sonra eğer tüm işlemcinin PUBG'ye odaklanmasını istersen CPU Affinity'den tüm işlemcileri işaretle ve bu arada çalıştıra gelip oraya msconfige gelip ordan ön yükleme gelişmiş seçenekler-işlemci sayısını en fazla ne kadar varsa onu seç sonra yeniden başlat bilgisayarı ve bittiiiiii. :)
şu an durum nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı