GTX 970 & i5 6600K GTA V takılma sorunu.

• Konuyu başlatan KaanK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 7.073

KaanK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. GTA V oynarken FPS 'de hiçbir sorun yok , yani yağ gibi akıyor. Fakat olay Pause menüsüne yani Ayarlar menüsüne geldiğinde olay tam tersine dönüyor. FPS resmen 9 ' a kadar inip 90 'a çıkmışlığı var. Çoğu zaman böyle FPS droplara maruz kalıyorum. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim ? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz . Teşekkürler...

Oyun orjinal ve zaten disk 64mb 7200rpm. Genellikle yeşillik alanlarda ve ağaçların yanında olduğum zamanlarda oluyor. V-SYNC kapatınca takılma olmuyor. (Grass quality -High) Takılmaları çoğu oyunda yaşıyorum. Batman serisinde de çok oluyor.

Arkadaşlar, konuyu bilmeyen boşuna mesaj yazmasın lütfen. Bu sorununuz RELOADED'in eski sürümlerinden birinden kaynaklanıyor. Crack hatası da olabilir. Alternatif bir RELOADED Crack'i indirip uygulayın. Olmazsa mecburen vazgeçeceksiniz. Ayrıca indirdiğiniz dosyanın içinden güncelleme setup dosyası çıkması lazımdı. Çıkmadı mı ?

Arkadaşlar, konuyu bilmeyen boşuna mesaj yazmasın lütfen. Bu sorununuz RELOADED'in eski sürümlerinden birinden kaynaklanıyor. Crack hatası da olabilir. Alternatif bir RELOADED Crack'i indirip uygulayın. Olmazsa mecburen vazgeçeceksiniz. Ayrıca indirdiğiniz dosyanın içinden güncelleme setup dosyası çıkması lazımdı. Çıkmadı mı ?
Sanırsam güncelleme zaten gömülüydü. Sadece crack dosyası ve setup vardı.

GTX 970 alıp korsan oyun oynuyorsunuz benden yardım beklemeyin...
Her GTX 970 kullanıcısı GTA V 'i parayla alacak diye birşey mi var ?

Güncelleme nasıl gömülü oluyor ? Ayrıca evet, Gtx 970 alıp korsan oyun mu kullanıyorsunuz ? Lamborghini alıp köy yolunda sürmek gibi.
Oyunun kurulu olduğu dizine bakarken orada bi update klasörü vardı ve içerisinde birden çok dosya vardı. Ayrıca GTX 970 aldım diye illa ki orijinal oyun mu almam gerekiyor ? Neden orijinal alamadığımı da anlattım .

Her GTX 970 kullanıcısı GTA V 'i parayla alacak diye birşey mi var ?

Oyunun kurulu olduğu dizine bakarken orada bi update klasörü vardı ve içerisinde birden çok dosya vardı. Ayrıca GTX 970 aldım diye illa ki orijinal oyun mu almam gerekiyor ? Neden orijinal alamadığımı da anlattım .
Oyunun kurulu olduğu dizinde olmayacak. İndirdiğiniz dosyanın içinde update çıkması lazım. İnternetten eski sürümünü indirmişsiniz. Biraz araştırıp update arayın.

Ya konuyu tekrar okudum da, siz menüde takılma var, oyun yağ gibi demişsiniz. Bunun tek ve kesin çözümü VSYNC'yi kapatmaktır. Oyun içi darboğaz zaten çok düşük bir ihtimal bu ikili arasında. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları da normalse frekans düşürüp drop'a da neden olmazlar. Eğer ki sıkıntınız menüde takılmaysa tek çözüm VSYNC'yi açmak.

Ayrıca her 970 alan GTA 5'i orjinal almak zorunda değil. İnsanların maddi durumlarıyla alakalı bir durum.

Reloaded sürümü orjinalden farksız diyecek kadar iyi bir sürüm. 3DM varsa drop veya düşük FPS kaçınılmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı