XPG 8GB Gammix D10 Kırmızı 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U300038G16-SRG)Çok teşekkür ediyorum. Bir de @Silinen üye 'nın önerdiği bileşenlere RAM tavsiyesi alabilir miyim?![]()
Siz sanırım şu şeyden anlıyorsunuz. Marka İNTEL AMD kimmiş İNTEL varken AMD alınır mı o fiyata en iyisi İNTEL. Biz de biliyoruz önermesini. benim sistemime bakın mesela işlemcim en yüksek segmentlerde. Arkadaşımızın ekran kartı ve geleceğe yönelik olması açısından AMD her zaman önde olacaktır. Bunu aklınıza sokun o fiyat verilmez o işlemciye.Neyine bakıyım arkadaşım görünen köy kılavuz istermi1 sene sonrada önde olacaktır 2 sene sonrada merak etme.
Dostum 3466MHz yazıyor ya frekansları ben 2400 veya 2600MHz alsam ne olur?XPG 8GB Gammix D10 Kırmızı 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U300038G16-SRG)
soğtuculu olanı bu ve en uygunu.
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
soğtucusuz olanıda bu.
Siz sanırım şu şeyden anlıyorsunuz. Marka İNTEL olum AMD kim miş İNTEL varken AMD alınır mı o fiyata en iyisi İNTEL. bizde biliyoruz önermesini. benim sistemime bakın mesela işlemcim en yüksek segmentlerde. arkadaşımızın ekran kartı ve geleceğe yönelik olması açısından AMD her zaman önde olacaktır. bunu aklınıza sokun o fiyat verilmez o işlemciye.
Hocam bakın İleriye dönük olması ve ileride oyunların, çok çekirdekli işlemciler isteyecek olması zaten herşeyi bitirir.
R5 2600 varken 5 2400G?Ryzen 5 2400G ve B450 tabanlı parçalar alabilirsiniz. Hatta 1500X bile tercih edebilirsiniz.
Hesaplı olması açısından söyledim hocam eklenecekse neden olmasınR5 2600 varken 5 2400G?araştırmadınız sanırım hocam.
Bütçesine göre var. Hele ki konuda i5 8400 önerisi yapan gördükten sonra hiç size şaşırmadım hocam.Hesaplı olması açısından söyledim hocam eklenecekse neden olmasın![]()
O zaman lafımı geri alıyorum hocamBütçesine göre var. hele ki konuda i5 8400 önerisi yapan gördükten sonra hiç size şaşırmadım hocam.görseniz yazdıklarını.
GTX 970 Ekran kartıma kesin olarak bunları almaya karar verdim. Var mı bir yanlışlık?XPG 8GB Gammix D10 Kırmızı 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U300038G16-SRG)
Soğtuculu olanı bu ve en uygunu.
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
Soğtucusuz olanıda bu.
Siz sanırım şu şeyden anlıyorsunuz. Marka İNTEL AMD kimmiş İNTEL varken AMD alınır mı o fiyata en iyisi İNTEL. Biz de biliyoruz önermesini. benim sistemime bakın mesela işlemcim en yüksek segmentlerde. Arkadaşımızın ekran kartı ve geleceğe yönelik olması açısından AMD her zaman önde olacaktır. Bunu aklınıza sokun o fiyat verilmez o işlemciye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.