GTX 970 kötü mü?

Coil Whine hmm. 60 FPS oynuyorsan yada Vsync yapıyorsan eğer ki, sessiz oynarsın sorun olmaz. Yeni aldığınız sürede Coil Whine biraz uyuz edebilir. Ama aradan 1 ay geçince o ses çıkmazsa rahat edemiyorsunuz. Coil Whine sesi sana performans veriyorum demektir. ^_^

Hayır kötü falan değil :) . Herkes 4gb ama 0.5 gb yavaş çalışıyor diye bu karta giydirmeye bayılıyor nedense :D . Eğer Ali Güngör ve Recep Baltaşın söylediği tabirleri dinlediysen. Asıl olan performanstır teknik özellikler değil :D . r9 390 8gb miş bilmem kaç bitmiş. Anlamıyorum amd'nin bit değerleri ve gb'si yüksek diye herkes amd sever oldu :D . Performans olarak oyun performansında aralarında taş çatlasa 10 fps fark var -_- . Yani olsada olur olmasa da hatta avarage fps değerlerinde genel olarak nvidia daha stabil :D . Karar sana kalmış güzel kardeşim ben nvidia mimarisini seviyorum sürücüler + shadow play vs vs gibi özellikler hoşuma gidiyor diyorsan Gtx970 al yok diyorsan ki ben amd seviyorum git r9 390 al :D . Bu kadar sıkıntı etmenin alemi yok yani :D . Hayırlı olsun şimdiden :)

Ben kullanıyorum hiç bir sorunu yok kardeşim "coil whine" sorunu bende de var fakat eski oyunlarda FPS sabitleme yapıldığında oluyor. Örnek olarak ETS 2'de GTX 970 çok güçlü kalıyor yani 1920 x 1080'de yüksek FPS aldığından sende bunu vsync açtığında ekran kartın FPS en yüksekten 60 FPS sabitlemeye çalışırken bobinlerin inliyor. FPS sabitleme eski oyunlarda sorun yok. Kendim 4 aydır MSI GTX 970 4G kullanıyorum.

1920 x 1080 oynayacaksan kesinlikle Nvidia GTX 970 fakat yok kardeş ben 2K fantezim var yok da 4K olsun diyorsan R9 390 almanı öneririm. Kimse gelip de GTX 970 dandik demesin arkadaş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı