GTX 970 kötü mü?

MSI GTX 970 4G kullanıcısıyım. Bir tek sıkıntısı bile olmamıştır. Gayet stabil çalışmaktadır. Isınma sorunu yoktur. O.c. ile GTX 980 referans tasarımına yakın performans verebilmektedir. Kötüleyen arkadaşlar internetten bir kaç belgeye bakarak, hiçbir şeyden anlamayan insanlardır. Ha bu demek değildir ki kusursuz bir kart... Her kartta arıza çıkması muhtemeldir. Sonuçta teknolojik alet ki Asus R9 280X o.c. modelinde artifact sorunu yaşamıştım.

Bu arada arkadaş ironi yapmış ve de kimse anlamamış. Cahillik yapmayın.

Kötü diyeni Allah taş yapar. 1080p'de piyasadaki en iyi kartlardan biri. Güçlü olmasının yanı sıra az enerji harcaması da cabası. R9'da güzel bir kart hatta bazı testlerde 980'le karşılaştırılıyor birkaç fps altında kalıyor. 970le ilgili en büyük sorun 0.5 gb olayı. Fakat ben onun çok kafaya takılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Böyle bi durum olsaydı nvidia prestijine gölge düşürmek istemez ve kartları toplatırdı diye düşünüyorum. Şahsen ben de 1-2 ay sonra almayı planlıyorum.

Sapphire R9 390x ile Asus Gtx 970 fiyatları aynı olunca ülkemizde insan tabii ki 970 biraz kötü diyebiliyor normal bu. Ama yurtdışı fiyatlarına bakıldığında 2 kartta fiyatına göre güzel performans veriyor.

Sapphire R9 390x ile Asus Gtx 970 fiyatları aynı olunca ülkemizde insan tabii ki 970 biraz kötü diyebiliyor normal bu. Ama yurtdışı fiyatlarına bakıldığında 2 kartta fiyatına göre güzel performans veriyor.
GTX 970 kesinlikle kötü bir kart değil. R9 390 ile aralarında 3-4 fps falan var ortalama. Ben AMD'nin sürücü desteğine pek güvenmediğim için GTX 970 öneririm ama bu sadece benim görüşüm yanlış anlaşılmasın. Bu arada R9 390x 1700+ TL sanırım R9 390 demek istediniz mesajınızda :)

Evet, evet kötü. Çok dandik bir kart. 4K ultrada 60 FPS'i geçemiyor. 1080p ultrada her kart oynatır zaten dandik.
Optimizasyon desen zaten bütün optimizasyonları AMD almış. O.C desen yapılmıyor. Desteklediği oyun yok denecek kadar az. Piyasanın sahibi değil. Kötüdür kötü. (!)
Kesinlikle katılmıyorum, bu eleştirileri haketmiyecek bir kart.

970 kötü müdür, hayır. Peki R9 390 varken tercih edilebilirliği var mıdır, cevap yine hayır. İlla Nvidia alacaksanız 970 gayet iyi bir seçim.

1680x1050'de iyi iş çıkarıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cw'de ekstrası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle katılmıyorum, bu eleştirileri haketmiyecek bir kart.

Sonundaki (!) işareti ironi anlamında, ironi yapılmıştır orada. Zaten şu an mantıklı düşünen kimse bu karta ciddi ciddi bu kadar ağır eleştiri yapamaz.

GTX 970 kesinlikle kötü bir kart değil. R9 390 ile aralarında 3-4 fps falan var ortalama. Ben AMD'nin sürücü desteğine pek güvenmediğim için GTX 970 öneririm ama bu sadece benim görüşüm yanlış anlaşılmasın. Bu arada R9 390x 1700+ TL sanırım R9 390 demek istediniz mesajınızda :)

Sapphire NITRO R9 390X Tri-X 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

Aynı olmasa da 30 lira civarı bir fark var.

Yok hocam buyrun aynı yerin fiyatları daha uyguna bulunabilir belki.
Sapphire NITRO R9 390X Tri-X 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

Amazonda aynı R9 390x 430 dolar aynı 970 ise 350 dolar. Sapphirein ülkemizde ki fiyatları gayet güzel böyle olunca insanın 970 alası kaçabiliyor ama yinede tercih meselesi tabii ki.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı