GTX 970 Sistemde CS:GO Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Rozzard

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle konu yerim yanlış ise özür dilerim, fakat bilgisayarımla her oyunu oynayabiliyordum ve sorun olmuyordu. Bir ara CSGO oynarken mavi ekran hatası aldım ve geri açıldıgında her şey kaymıştı yazılar vs. düzelmedi. Servise gitti yeni ekran kartı taktılar gelince normal csgo girdim rekabetçi atıcaktım ki 3 raund oynadım oyun attı. Düştüm sandım girdim ve bunu sık sık tekrarladı hala da tekrarlıyor. Sistem özelliklerim aşağıda. Yardımcı olursanız sevinirim.

ekran.png
sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu stock soğutucu ise kenarlarındaki çıt çıtları attırıp bakabilirsin, soğutucuyu çıkardıktan sonra işlemcinin üzerinde grimsi yoğun bir madde olması lazım. Eğer yoksa sürmek gerekli var ama az ise yaymak ve biraz daha sürmek gerekli :D yok eğer var ise ilk verdiğim linktekileri uygulayın. Düzenleme: Stock soğutucuda aslında termal macun sürülü geliyor fakat bir yere sürülmüş olabilir.
Sanırım termal macun yok ve soğutucu stock termal macun alıp uygun bütçeli bir soğutucu almayı düşünüyorum sorunu çözecekmidir ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı