GTX 970 sisteme 144 Hz monitör alınır mı?

batuhan2552

Kilopat
Arkadaşlar ben genelde online FPS oyunları oynuyorum. Fakat yeri geliyor yeni çıkan oyunları alıp bitiririm. Örneğin yeri gelir Witcher 3 de oynuyorum, NFS Paybacki de oynayıp bitiriyorum. Ama dediğim gibi genelde CS - R6 - BF-COD tarzı oyunlarda harcıyorum zamanımı. Ve iyi bir FPS oyuncusu olduğumu düşündüğüm için birazda rekabete önem veriyorum. Soruma gelecek olursak;
75Hz bir monitör mü daha uygundur bana yoksa 144Hz monitör mü almalıyım?
Sistemim şu şekilde
  • GTX 970
  • İ5-6500
  • 8 GB RAM
CS-GO da 300 FPS, R6'da 90-120 FPS alıyorum. BF Ve COD oyunlarında ise en son BF1'de 70 civarı, COD WW2'de ise 80-100 arası FPS almıştım. AAA oyunlarda ise 60-80 FPS almaktayım.

NOT: Yakın zamanda işlemcimi Ryzen 7 veya Ryzen 5 yapacağım üstüne 8 GB RAM daha ekleyeceğim. Ona göre biraz FPS artışları da olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 970 var. 60FPS'den sonra gördüğün her FPS'in hakkını verir. Tabi 144'e kadar. Alma şansın varsa al. 144hz ile 60 arasindaki fark baya var. Açık ara fark.

Online oyunlar icin aldim zaten cogunda yuksek fps aliyorsun zaten. Pubg biraz performan konusunda çöp olduğü için biraz tearing oluyor gozle gorulecek duzeyde değil ama 144hzle oyuna baktiginda baya fark var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı