GTX 970 sisteme Casper 18.5" monitör sorun çıkartır mı?

• Konuyu başlatan SCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.406
Yer
Antalya
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Bir sorum olacak. Yakında bir sistem toplayacağım. Ekstra monitore para vermek istemiyorum. Şu anki monitorum; Casper 18.5 İnch, 1366 x 768 çözünürlükte monitorüm var. 3, 4 yıllık. Bir sorun olur mu?
cats.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Gtx 970 kullanıcısıyım. 1280x1024 monitörüm var. İlerde elime para geçtiğinde değiştireceğim. Herhangi bir sorun olmaz. Ama bence bu bütçeye skylake sistem toplanmalı.
upload_2015-10-23_13-13-11.png

Sistem inventusdan. Bildiğim kadarıyla kasım gibi sinerjinin stoklarına da çarpan kilidi kapalı skylake işlemciler gelecek. Belki daha uyguna oradan da toplayabilirsin. Ama seçimden sonra dolar ne olur onu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Peki montaj hizmeti veriolarmı? Birde soğutuca gerek varmı? Ve 550 watt güç kaynagı yeterli olurmu?
Montaj hizmetleri var hocam ve ücretsiz diye biliyorum. Bunun dışında inventus gerçekten işini iyi yapan çok kaliteli bir firma. Satış sonrası destekleri de muazzam bu firmayla alışverişinizde pişman olmazsınız. O sistem için de 550 watt rahatlıkla yeter merak etmeyin. Soğutucuya gerek yok stok soğutucu ile kullanabilirsin.

@Tristan23 topladığınız sistem çok güzel ve bu arada yeni skylake işlemcilere soğutucu gelmiyor ucuzundan birşey alınabilir çünkü bu işlemci o kadar verimliki (İ5 6500) anlatamam :D seçimler yaklaştı belki dolar düşer hükümet gelse de bir beklemeye değebilir yani,
İsteğe bağlı olarak ekran kartı Asus Strix veya Msı gibi ürünler tercih edilebilir seçtiğiniz anakartı Gtx960 ile sistem toplayan bir Youtuber da görmüştüm ve çok beğenmiştim ama o z170 kullanmıştı tabi 6600k ile :) geri kalan herşey çok güzel iyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı