GTX 970'in Ömrü Ne Kadardır?

MehmetEminMercan

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2015
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce kaç yıl daha Full HD çözünürlükte,"High","Very High" veya "Ultra"da oyun oynayabilirim?

NOT:Bahsi geçen GTX 970, bir "Skylake" sistem üzerindedir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970'in ömrü bitmez. Yeni çıkacak oyunlar daha fazla ne kadar gerçekçi olabilir ki? Gerçekten daha mı gerçekçi olacak? Mesela GTA 5 muhteşem grafiklere sahip ama GTX 970 ile ultra ayarlarda 1080P oynatabiliyor.
Yeni çıkacak oyunları da 1080P üstüne çıkmadığınız sürece high - ultra oynatacaktır.
 
Şu sıralar telefon alsak 6 ay sonra daha güzeli çıkıp 2 senede çöpe dönüşüyor. Bu yüzden 3 sene seni yüksek ayarlarda taşırsa (ki bence 2-3 yıl taşır) ne mutlu :)
 
gtx 680 alanlar değiştirmeye ufaktan başladılarsa ve nvidia amd ye oranla daha çabuk yeni seri çıkartıyor dersek şuan alınan bir gtx 970 2,5-3 yıl arası tatmin edici performans gösterir ondan sonra değiştirirsiniz dediğim gibi çıktığında ortalığı inleten gtx 680 7970 gibi kartları değiştiriyorlar şuan
 
Yeni çıkacak oyunlar grafik olarak fazla değişmeyecek bu nedenle ekran kartından çok işlemciye yük binecek. Kartınız bozulana kadar işinizi görecektir çünkü grafiklerde fazla yükselme olmayacak. İşlemciye yük binmesinin nedeni de yapay zekaların daha akıllı olmaları. Gittikçe daha da akıllı yapay zekalar olunca da işlemci zorlanacak grafik kartı değil.
 
çok üst seviye fury,980 ti gibi bir kartınız yoksa 3 sene civarı götürür bir kart sürekli yeni teknoloji gelir yeni mimari gelir üstelik artık yeni çıkan oyunlar vram e de bakıyor gtx 970 3.5+0.5 o sıkıntısı da var ben 5-6 sene high-ultra arasında götürmesini imkansız olarak görüyorum
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı