Toplama laptop olsa ne olur ki? Mobil grafik işlemciler masaüstü grafik kartlarından daha düşük performansa sahip.Eğer toplama laptop tarzı bir şey çıkmazsa katılıyorum.
Son düzenleme:
Toplama laptop olsa ne olur ki? Mobil grafik işlemciler masaüstü grafik kartlarından daha düşük performansa sahip.Eğer toplama laptop tarzı bir şey çıkmazsa katılıyorum.
Bak bu iyiymiş, ama ben masaüstü taraftarıyım.
Elbette öyle, ama ben olsaydım bütçemin %75-65'i ile masaüstü, kalan %25-35 ile de dizüstü alırdım.@KralGS
Tabi ki masaüstü her zaman performans olarak önde olacaktır. Ama bazılarının dizüstü bilgisayarlara ihtiyacı oluyor. Şu an bu listeyi gösterdim ancak 1060M dizüstü bilgisayar alan birisi o parayla monitör dahil GTX 1080 ile sistem toplar. Hala masaüstü avantajda. Ancak bazıları işlerini dizüstünde yapmak zorunda bunda da artık daha güçlü bilgisayarlar gerekli. Bir de şunun altını çizeyim O.C potansiyeli masaüstü bilgisayarlarda daha iyi. Masaüstü kolay kolay tarihe karışmaz (bazıları öyle düşünüyor da).
Toplama bilgisayarda alternatifler çok daha iyi. Kendi ihtiyaçlar doğrultusunda bazı parçaları düşük, bazı parçaları da yüksek tutabiliyorsun.
2-3 sene sonra aynı fiyata daha güçlüsü çıkar4K Monitör alınca GTX1080'e geçebilirsiniz, mevut sisteminiz yeterince güçlü 2-3 sene sonra çok isterseniz GTX1080Ti alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.