GTX 980 Ti Satıp GTX 1080 Almak Mantıklı mı ?

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Sistemim için güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Toplarken baya başını ağrıttım formun.

Durumu şöyle anlatayım. Corsair GTX H110i sıvı soğutucu aldım 1 ay önce. Elimde Hyper 212 Evo hava soğutması var sıvı soğutmaya geçiş yapmak istedim fakat sıvı soğutucuyu kurduğumda sisteme fark ettim ki ilk defa duyulan bir sorun içinden çıkan fanlar sekiz çiziyordu. Kasa titriyordu vatandan ve 1 aylık olduğu için iadeye gönderdim ben ilk HDD'den titreşim sanıyordum. Meğersem fanlarmış.

Sonuca gelirsek büyük ihtimalle Hyper 212 Evo performansından memnunum ve OC yapmıyorum işlemci stok değerlerinde çok güçlü bu yüzden gayet stabil soğutucu. Büyük ihtimalle Vatan Bilgisayardan GTX H110i iadesi gelecek yani Vatan'dan kupon verecekler 685 TL değerinde. Ekran kartıma 1500 TL veren var şuan. Yani 2185 TL üstüne para koyup GTX 1070 alınabilir ya da GTX 1080 alınabilir ve kupon 3-5 ay geçerli diye biliyorum. Ya da 2. monitör mü alsam diye düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım ?

Vatan'da 2K 144HZ monitörler çok uçuk fiyatlardayken alınmaz. 2300 TL'ye Dell 2K Gsync monitör satılıyor cebitech sitesinden onu öneririm. Tabi para iadesi gerçekleşirse bir süre ekran kartsız kalacaksın elindeki diğer monitörü satıp üzerine bütçe ekleyerek yurtdışından gelme GTX1080 alabilirsin.

@PcKologX
Kuponu bir şekilde elden çıkar vatan bilgisayardan sistem toplayacak kişilere nakit karşılığında kuponu verirsin. Vatan bilgisayardan olduğu için oradan bir daha kazık yemeni istemiyorum. 1500 liraya satılıyorsa üstüne 150 lira daha ver Ebrar bilgisayardan Galax GTX 1070 al. O kuponu bir şekilde nakde çevir. Nakit verirlerse çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı