- Makaleler
- 46
Daha fazla
Yanlış bilgilendirme yapmayınız lütfen.Amazon'dan alabilirsin sadece. Ancak gayet uygun bir fiyatı var bence. Getirtirken gümrük gibi vergilerini ödediğiniz için siz hiç uğraşmadan ürününüz kapınıza gelir.
Amazon.com: SilverStone Technology Mini-ITX Slim Small Form Factor Computer Case RVZ02B: Computers & Accessories
Silverstone Raven RVZ02B USB 3.0 Mini ITX Bilgisayar Kasası
Silverstone Raven RVZ01B USB 3.0 Mini ITX Bilgisayar Kasası (Siyah)
Bu başlıktan sonra toplamaya karar verdim ve bu işe bayağı kafa yordum.![]()
Bu kasa çok hoşuma gitti.
Bu sisteme k işlemci de alınabilir ama 980 Ti'ye yeterli olacağı için ben k tercih etmedim. Hdd'yi harici kullandığım için onuda eklemedim. Buna ihtiyaç duyanlar mutlaka olacaktır kasaya 3.5 inç rahat takılabiliyor. Bu PSU'yu daha ucuz olduğu için Hepsiburada'dan alacağım. High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı Fiyatı
Seçtiğim çift fanlı sıvı soğutma sistemi de içerisine sığıyor. Kaliteli hava soğutma düşündüm ama içerisine sığan performansı iyi bir hava soğutma bulamadım. Bide kasa küçük hava konusunda sıkıntı olabilir diye sıvı seçtim. Tam olarak 6600 Tl maliyetle 1500 Tl daha ucuza MSİ'den daha iyi kasa toplanıyor.Daha iyi güç kaynağı, daha iyi soğutma, daha iyi anakart, daha iyi Ramler. Seçtiğim kasada PSU'nun altta olması sayesinde kablolama da sorun olmayacaktir. Taşınabilirlik açısından taşıma kolu avantajından da vazgeçmeden (Bence Mini Itx'te mutlaka olması lazım yoksa anlamı yok kucaklayıp taşımak hiçte kullanışlı değil.) toplanabilecek en iyi taşınabilir GTX 980Ti'li sistem bu diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 149519
O kasaya maksimum 290mm lik GPU'lar takılabiliyor DCU3 Strix bir kart sığmayacaktır.