GTX Titan neden bu kadar pahalı?

Tamam bende onu diyorum sli veya crossfire bazen iyi performans vermeyebilir ama çift GPU'lu ekran kartlarında bence bu geçerli değildir. Çift GPU oyunlarda asıl performansı artırır tek GPU'ya göre.
SLI veya CF farketmez, o da çift gpu bu da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Titan benim kanımca nvidia tarafından son zamanlarda mini itx kasa toplayan ve kartların uzun ve büyük olmasından yakınan kesim içinde çıktı biraz. Youtube'a sürülerce GTX Titan ile kurulan mini-itx ve mini-atx sistem videoları mevcut. Yüksek performans, boyutta küçülme ve soğutma etki ediyor fiyata zaten.

Titan benim kanımca nvidia tarafından son zamanlarda mini itx kasa toplayan ve kartların uzun ve büyük olmasından yakınan kesim içinde çıktı biraz. Youtube'a sürülerce GTX Titan ile kurulan mini-itx ve mini-atx sistem videoları mevcut. Yüksek performans, boyutta küçülme ve soğutma etki ediyor fiyata zaten.

Eğer mini PC hakkında daha önceden bilgim olsaydı araştırıp mini PC kurardım. Çok hoşuma gitti ama geç kaldık. :)

Bilerek kafa karıştımaya mı çalışıyorsun? ;)

Her oyunda iyi performans vermiyor normalde çift GPU'lu kartlar her zaman iyi performans veriyor ancak bazen desteklemeyen oyunlar olunca GTX 690 GTX 680 ile bile aynı performansı sunabiliyor.

Kısacası GTX Titan varken ne HD 7990'a ne de GTX 690'a yer düşmez.

Bilerek kafa karıştımaya mı çalışıyorsun? ;)

Her oyunda iyi performans vermiyor normalde çift GPU'lu kartlar her zaman iyi performans veriyor ancak bazen desteklemeyen oyunlar olunca GTX 690 GTX 680 ile bile aynı performansı sunabiliyor.

Kısacası GTX Titan varken ne HD 7990'a ne de GTX 690'a yer düşmez.

Hem bazen tek GPU demişsin yani 10 oyundan 3'ü 4'ü hemde GTX titan demişsin. Ben niye sadece bazı oyunlarda fazla performans veren bir kart alıyım ki çoğu oyunda daha çok performans veren kart varken (GTX 690 gibi).;)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı