GTX1660 GDDR6 vs GDDR5

geçin bea

• Geç

Oy: 8 88,9%
  • Geç

Oy: 1 11,1%

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
Fazladan para verip Ventus almasını söyleyen kim peki? Konuda o kadar mesaj atıldı, 1 kişi çıkıp Ventus al, Gaming X alma demedi.

Ventus, MSI'nın giriş seviye soğutma modeli. Gaming X de tepe model. Üst modellerde Trio modeli var fakat bu tür orta seviye kartlarda en iyisi Gaming X.

Aynı Asus'ta ROG olduğu gibi, MSI'da da Gaming X modeli var.

Fazladan para verip Ventus almasını söyleyen kim peki? Konuda o kadar mesaj atıldı, 1 kişi çıkıp Ventus al, Gaming X alma demedi.

Ventus, MSI'nın giriş seviye soğutma modeli. Gaming X de tepe model. Üst modellerde Trio modeli var fakat bu tür orta seviye kartlarda en iyisi Gaming X.

Aynı Asus'ta ROG olduğu gibi, MSI'da da Gaming X modeli var.
Ben onu demiyorum. Gaming X model ekran kartı alıyorum. Ventus gibi soğutma yapıyor ben ne anladım o işten. Konu içinde tartışmayalım. Benim ekran kartım ısınıyor ve önermiyorum benim fikrim bu herkesin fikri farklılık gösterebilir. @VgasızMonitör hocam ben sorun yaşadım sen de yaşıyacaksın diye bir şey yok. GDDR6 al Gaming X iyi model ama bana kusurlu geldi demek ki.

79 derece kapağı kapalı olunca ön taraf. Açık olunca 75 falan fan ayarı %70.
Sizde bir sıkıntı olabilir. Aynı kart burada kullanıldı, o kadar ısındığını görmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde bir sıkıntı olabilir. Aynı kart burada kullanıldı, o kadar ısındığını görmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanı %100 kullandım. Ekran kartı hepsi kullanıyor ve 71 dereceyi gördü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı